Перехід гільдії на простори Ру офа
|
|
Lanseløt | Дата: Субота, 15.09.2012, 16:13 | Сообщение # 1 |
![](/avatar/52/169611.gif) Гігант мислі
Статус: ![:-)](/off.gif)
| Всім привіт.
Всі прекрасно бачуть дану ситуація, яка існує вже більше року - повна відсутність ініціативності в плані реалізацій хоча би якихось фіксів на даному реалмі. Нічого не змінюється вже впродовж великого відрізку часу і в той же час онлайн сервера катастрофічно зменшується буквально на очах.
Міркувати та розводити полеміку та філософію можна довго, але чи варто взагілі ? Немає зацікавленості та віддачі із сторони адміністрації, яка по суті нічого не робить для нашого реалму, якому ми присвятили близько 5-х років. І всі наші друзі, із якими колись тут пізнавали гру вже давно не із нами по тим чи іншим причинам.
Гільдія та люди із якими я спілкуюсь - це єдине, що мене мотивувало та стримували залишатись тут. Хоча переходити на оф планував ще рік назад. Але прийшли ті часи коли всі мотивації згасли ... і приносять один негатив ... але це все ж просто гра ... гра, яка має приносити задоволення від ігрового процесу та колективу. А яке може бути тут задоволення від гри, коли ми за весь цей час окрім дісконів / відкатів / багів / чітерів та банів нічого не бачили. Також хотів би прикріпити дану силку, якщо буде бажання і час почитайте.
Тому виходячи із всього цього, я запропонував нашому колективу гільдії перейти на простори офіційних реалмів WoW. Багато людей із офіцерського складу гільдії це підтримали та схвалили. Тому я хотів би побачити ваші коментарі що до переходу на оф.
Хто має бажання перейти на офіційний WoW та впевнений в змозі оплати відписуємось нижче. П.С. Всі інші організаційні питання, які будуть стосуватись гільдії будуть розглянуті після обговорення даної теми.
|
|
| |
Печенька | Дата: Субота, 15.09.2012, 16:18 | Сообщение # 2 |
![](/avatar/12/227229.jpg) Нуб
| перехожу
Танк никогда не виноват 1) если не хватило дамаги значит виноваты дд 2) если кончилась мана у хилов значит виноваты хилы 3) упал танк - виноваты хилы 4) рейд упал от фронтального аое - нефиг стоять где не попадя 5) танк упал от аое- танку бос загораживает обзор 6) танк ушёл в афк а бой начался- нефиг лететь вперёд танка 7) танк спулил а кого то нет - нефиг бегать где попало 8) дд переагрил - надо следить за тритом и несколько принципов: 1) танк не бежит сломя голову - он делает фаст ран 2) танк не медленный - он ждёт отставших и даёт время подготовиться 3) танк не плохо одет - это хил не тянет
|
|
| |
Makdonall | Дата: Субота, 15.09.2012, 16:27 | Сообщение # 3 |
![У этого пользователя аватар не установлен...](//the-west-spirit.at.ua/Wallparer/Ico_Forum/off_ava.png) Нуб
| ТАкож перехожу 100%
![](http://uawow.com/userbar/Makdonall.png)
|
|
| |
Tess | Дата: Субота, 15.09.2012, 16:30 | Сообщение # 4 |
![](/avatar/51/175915.gif) Задрот
| Давно пора... я там тоже буду.
|
|
| |
|
|
|
|
Марсианин | Дата: Субота, 15.09.2012, 18:13 | Сообщение # 9 |
![](/avatar/38/534600.jpg) Нуб
| Скажите на какой серв, шоб хоть начать качаца)
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Субота, 15.09.2012, 18:26 | Сообщение # 10 |
![](/avatar/52/169611.gif) Гігант мислі
| Quote (Марсианин) Скажите на какой серв, шоб хоть начать качаца)
Страж Смерти
|
|
| |
Milena | Дата: Субота, 15.09.2012, 18:51 | Сообщение # 11 |
![У этого пользователя аватар не установлен...](//the-west-spirit.at.ua/Wallparer/Ico_Forum/off_ava.png) Флудер
| Перехожу. Уже есть почти все ключи
|
|
| |
Kotzila | Дата: Субота, 15.09.2012, 19:18 | Сообщение # 12 |
![У этого пользователя аватар не установлен...](//the-west-spirit.at.ua/Wallparer/Ico_Forum/off_ava.png) Вчусь писати
| а є якась інфа про цей сєрвак?
![](http://sys.uawow.com/userbar/illidan/kotzila.png)
|
|
| |
Печенька | Дата: Субота, 15.09.2012, 19:54 | Сообщение # 13 |
![](/avatar/12/227229.jpg) Нуб
| Quote (Kotzila) а є якась інфа про цей сєрвак? це офіційний Блізовський сервак де ВСЕ працює 100%
Танк никогда не виноват 1) если не хватило дамаги значит виноваты дд 2) если кончилась мана у хилов значит виноваты хилы 3) упал танк - виноваты хилы 4) рейд упал от фронтального аое - нефиг стоять где не попадя 5) танк упал от аое- танку бос загораживает обзор 6) танк ушёл в афк а бой начался- нефиг лететь вперёд танка 7) танк спулил а кого то нет - нефиг бегать где попало 8) дд переагрил - надо следить за тритом и несколько принципов: 1) танк не бежит сломя голову - он делает фаст ран 2) танк не медленный - он ждёт отставших и даёт время подготовиться 3) танк не плохо одет - это хил не тянет
|
|
| |
Мейди | Дата: Субота, 15.09.2012, 21:30 | Сообщение # 14 |
![](/avatar/83/454350.jpeg) Вчусь писати
| ya tozhe perehozhy!
|
|
| |
Марсианин | Дата: Субота, 15.09.2012, 21:52 | Сообщение # 15 |
![](/avatar/38/534600.jpg) Нуб