Подача заявок
|
|
Lanseløt | Дата: Понеділок, 01.11.2010, 01:06 | Сообщение # 1 |
Гігант мислі
Статус:
| Привіт всім тим, хто хоче поповнити наші ряди гільдії. Вам потрібно пройти декілька етапів. Ці етапи потрібні для усунення інцидентів в майбутньому, та вирішує багато проблем організованості в гільдії.
Ну так розпочнемо із основного:- Реєстрація на сайті гільдії із попередньою заявкою що до вступу в гільдію, яку можливо подати в цій темі форуму.
- Вступивши в ряди гільдії ви зобов'язуєтеся ознайомитися із Статутом гільдії та виконувати його.
- Розглянути основні аспекти системи розподілу луту в гільдії EPGP. Скачати аддон EPGP LootMaster та EPGP.
- Скачати програму Raidcall - для голосового спілкування. Потрібно в рейдах гільдії.
- Ознайомитися із ПвЕ тактиками, для усунення організаційних питання та для загальної готовності в ПвЕ контенті.
Все це допоможе вирішити вам багато питання в ігровому процесі, та спростує в багатьох випадках роботу нам. Форма подання заявки що до вступу в гільдію Із 15.05.2011р. Заявки подаються по новій формі. Не коректно оформленні заявки не будуть розглядатись.- Нік чара, яким бажаєш вступити в гільдію The West Spirit;
- Ігровий клас чара, мейн спек та офф спек (якщо він є в наявності);
- Gear Score (GS) персонажа ПвЕ / ПвП;
- Скільки вам років (ваш особистий вік);
- Ваш ДПС/ХПС в рейді;
- Чи являється даний персонаж для вас основним (мейном). Варіанти відповіді: мейн / твінк;
- Вкажіть всіх своїх чарів (твінків);
- Стаж гри;
- Скільки годин Ви витрачаєте в день на ВоВ;
- Гільдія в якій перебував раніше (якщо вона була). Причина, яка змусила Вас піти із попередньої гільдії;
- Чому ви хочете приєднатись саме до нашої гільдії ? Основна причина;
- Чи перебуваєте ви в списку Нон-грата, та занесені в аддон Стор Лут ?
- Чи є у вас мікрофон та можливість користуватись ним? Із якої години по яку?;
- Скріншот інтерфейсу гри, а саме інтерфейс під час рейду;
- Скріншот присутності аддону Deadly Boss Mods (DBM) у вашому інтерфейсі;
- Скріншот Raidcall.
Скріншот можливо подати в будь-якому файлобміннику наприклад Радикал-Фото. Для того, що би скрін можна було приховати (для зручності перегляду), використовуй "Спойлер тексту", тобто впиши такий код: Code [spoiler][img]адреса до скріншота[/img][/spoiler]
"адреса скріншота" - буде вказана файлобмиком, на який ви заливаєте свій скріншот. *Заявки без скріншотів не розглядаються ! Зразок оформлення- Ланселот.
- Паладін / Танк / офф спек відсутній.
- ПвЕ 6006 GS / ПвП 5800 GS
- Мені 23.
- Граю танко, тому ДПС чи ХПС не має значення.
- Це мій основний персонаж (мейн).
- Anderson, Lanselot.
- Граю із 2007 року. На Рівному я із 2008 року.
- Біля 5-х годин.
- В гільдіях раніше не перебував.
- Бажання приєднатися в перспективну ПвЕ гільдію.
- Ні, в списку Нон-Грата ніколи не був та в Стоп Лут не занесений.
- Мікрофон є. Можу спілкуватись із 17:00 - 01:00;
- Скріншот присутності аддону Deadly Boss Mods (DBM) у вашому інтерфейсі
- Скріншот Raidcall
Після подання заявки на форум, для прискорення вступу в гільдію потрібно звернутися до офіцерського складу гільдії.
Клас-Мастери: Thrall, Sciper, Redefined, Orangee, Колос, Sargatanas
|
|
| |
Кракен | Дата: Вівторок, 26.04.2011, 21:23 | Сообщение # 76 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Кракен 2. атлантис+ ровно 4 года с перерывами примерно с 2006 года 3. Everlast, аналогично Flapjack поднимали гильдию, но в следствии непонимания идей большинства ее членов ушли К вам пошли после совета и приглашения Anderson
|
|
| |
ager | Дата: Неділя, 01.05.2011, 08:27 | Сообщение # 77 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Вова 2. Граю із 2010р 3. Попередня гилдия "Blood and magic" хотів би в вашу ги томущо там в мене є кілька друзів
Player not found
Сообщение отредактировал ager - Неділя, 01.05.2011, 10:23 |
|
| |
Milena | Дата: Неділя, 01.05.2011, 12:55 | Сообщение # 78 |
Флудер
Статус:
| ager, ты уже был в нашей гильдии. Тебя собирались кикнуть, но ты успел сам уйти раньше. Если ты просишься в какую-то гильдию, то хотя бы запоминай, где уже успел накосячить.
|
|
| |
Teken | Дата: Вівторок, 03.05.2011, 11:21 | Сообщение # 79 |
Вчусь писати
Статус:
| Angergale Граю дето 3 рокі The West Spirit(Teken.Zatsu)
|
|
| |
Поташ | Дата: Вівторок, 03.05.2011, 15:41 | Сообщение # 80 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Поташ 2. Граю з 2008 року 3. Раньше в ги небув
|
|
| |
Sereenity | Дата: Середа, 04.05.2011, 22:12 | Сообщение # 81 |
Вчусь писати
Статус:
| 1)Sereenity, також мій друг-Moloth 2 роки(1 рік на бк-локом,другий рік-рогом) 3)гільда-Зариа(тошо байдужі люди) имя в реале-Артем 21 год,онлайн постійний лутером ніколи не був і не буду.)
|
|
| |
Eviterno | Дата: Четвер, 05.05.2011, 18:23 | Сообщение # 82 |
Вчусь писати
Статус:
| Quote (Sereenity) 1)Sereenity, також мій друг-Moloth його друг це я 1) Moloth 2) 2 роки (друем 1,5 року та півроку палом) 3) НАС РАТЬ....трохи в них пічально;)
|
|
| |
Саньок | Дата: Четвер, 05.05.2011, 20:25 | Сообщение # 83 |
Вчусь писати
Статус:
| 1.Hero 2.4роки 3.Був в гільді "СМЕРЧЬ"(Граю з 2008)Я на Ровно з Бк тут
Сообщение отредактировал Саньок - П`ятниця, 06.05.2011, 13:17 |
|
| |
nemesiskore | Дата: П`ятниця, 06.05.2011, 11:30 | Сообщение # 84 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Thery 2. 4.5 года (сначала БК атлантис, потом БК ровно и потом собственно ЛК ровно) 3. На этом персонаже нету так как персонаж новый и его биография чиста Если что то затяну до вас еще и своего хунта 5.9гс ник - Bloodshock.
|
|
| |
kljauza | Дата: П`ятниця, 06.05.2011, 15:46 | Сообщение # 85 |
Вчусь писати
Статус:
| 1) Kljauza 2) 5 лет 3) Феникс чероана
Сообщение отредактировал kljauza - П`ятниця, 06.05.2011, 15:47 |
|
| |
Легалласс | Дата: Понеділок, 09.05.2011, 21:33 | Сообщение # 86 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Легалласс ( 80 лвл паладин) 2. Граю із 2009р 3. HEROESДодано (09.05.2011, 22:33) --------------------------------------------- 1. Окуренний 2. Граю із 2009р 3. "Сила и честь"
|
|
| |
Topsik | Дата: П`ятниця, 13.05.2011, 14:58 | Сообщение # 87 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Хомячок, воин 70 уровня. 2. Играл давно на вовровно, еще когда ничего не работало и по фракции все друг друга знали. 3. Нас Рать, Rised from hell, Dark Cult, Hysterix. Забил когда ровно перешел на лич, вар так и остался. Немножко побегал на тирионе и на всем известной другой пираточке, но можно сказать, что после БК не играл совсем. Опыт игры в хайенд инстах есть, вар одет в фул эпик пвп/пве, есть пузо с иллидана, штормгеральд, немного танчил героики и кару. По правде говоря, время игры нестабильно, могу пропадать на несколько дней. Клянчить не привык, единственное, что требую от гильдии - живой зеленый чатик. Свободно владею украинским. Захотите взять - напишите, пожалуйста, здесь, или на форуме в личку, несколько дней не буду онлайн в игре. Спасибо.
|
|
| |
Lutcifer | Дата: П`ятниця, 13.05.2011, 21:38 | Сообщение # 88 |
Нуб
Статус:
| Хомячок відпишеш мені в пм , дам інвайт.
ДК - это такая живучая имбо коробочка с синими глазками.©
|
|
| |
Агнор | Дата: Субота, 14.05.2011, 21:41 | Сообщение # 89 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Agnor 2. Играю с 2009 года. 3. Был у многих Гл. но так и не нашол норм (Пве-Гл.) думаю в этой Гл. найду что искал.
|
|
| |
|