Подача заявок
|
|
Lanseløt | Дата: Понеділок, 01.11.2010, 01:06 | Сообщение # 1 |
Гігант мислі
Статус:
| Привіт всім тим, хто хоче поповнити наші ряди гільдії. Вам потрібно пройти декілька етапів. Ці етапи потрібні для усунення інцидентів в майбутньому, та вирішує багато проблем організованості в гільдії.
Ну так розпочнемо із основного:- Реєстрація на сайті гільдії із попередньою заявкою що до вступу в гільдію, яку можливо подати в цій темі форуму.
- Вступивши в ряди гільдії ви зобов'язуєтеся ознайомитися із Статутом гільдії та виконувати його.
- Розглянути основні аспекти системи розподілу луту в гільдії EPGP. Скачати аддон EPGP LootMaster та EPGP.
- Скачати програму Raidcall - для голосового спілкування. Потрібно в рейдах гільдії.
- Ознайомитися із ПвЕ тактиками, для усунення організаційних питання та для загальної готовності в ПвЕ контенті.
Все це допоможе вирішити вам багато питання в ігровому процесі, та спростує в багатьох випадках роботу нам. Форма подання заявки що до вступу в гільдію Із 15.05.2011р. Заявки подаються по новій формі. Не коректно оформленні заявки не будуть розглядатись.- Нік чара, яким бажаєш вступити в гільдію The West Spirit;
- Ігровий клас чара, мейн спек та офф спек (якщо він є в наявності);
- Gear Score (GS) персонажа ПвЕ / ПвП;
- Скільки вам років (ваш особистий вік);
- Ваш ДПС/ХПС в рейді;
- Чи являється даний персонаж для вас основним (мейном). Варіанти відповіді: мейн / твінк;
- Вкажіть всіх своїх чарів (твінків);
- Стаж гри;
- Скільки годин Ви витрачаєте в день на ВоВ;
- Гільдія в якій перебував раніше (якщо вона була). Причина, яка змусила Вас піти із попередньої гільдії;
- Чому ви хочете приєднатись саме до нашої гільдії ? Основна причина;
- Чи перебуваєте ви в списку Нон-грата, та занесені в аддон Стор Лут ?
- Чи є у вас мікрофон та можливість користуватись ним? Із якої години по яку?;
- Скріншот інтерфейсу гри, а саме інтерфейс під час рейду;
- Скріншот присутності аддону Deadly Boss Mods (DBM) у вашому інтерфейсі;
- Скріншот Raidcall.
Скріншот можливо подати в будь-якому файлобміннику наприклад Радикал-Фото. Для того, що би скрін можна було приховати (для зручності перегляду), використовуй "Спойлер тексту", тобто впиши такий код: Code [spoiler][img]адреса до скріншота[/img][/spoiler]
"адреса скріншота" - буде вказана файлобмиком, на який ви заливаєте свій скріншот. *Заявки без скріншотів не розглядаються ! Зразок оформлення- Ланселот.
- Паладін / Танк / офф спек відсутній.
- ПвЕ 6006 GS / ПвП 5800 GS
- Мені 23.
- Граю танко, тому ДПС чи ХПС не має значення.
- Це мій основний персонаж (мейн).
- Anderson, Lanselot.
- Граю із 2007 року. На Рівному я із 2008 року.
- Біля 5-х годин.
- В гільдіях раніше не перебував.
- Бажання приєднатися в перспективну ПвЕ гільдію.
- Ні, в списку Нон-Грата ніколи не був та в Стоп Лут не занесений.
- Мікрофон є. Можу спілкуватись із 17:00 - 01:00;
- Скріншот присутності аддону Deadly Boss Mods (DBM) у вашому інтерфейсі
- Скріншот Raidcall
Після подання заявки на форум, для прискорення вступу в гільдію потрібно звернутися до офіцерського складу гільдії.
Клас-Мастери: Thrall, Sciper, Redefined, Orangee, Колос, Sargatanas
|
|
| |
Doomhammer | Дата: Понеділок, 20.12.2010, 18:57 | Сообщение # 16 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Doomhammer 2. Граю з 2010 року 3. В інших гільдіях не бувДодано (20.12.2010, 19:57) --------------------------------------------- Не хочу видатись нав*язливим, але чи довго треба ждати відповідь на заявку і чи варто її ждати взагалі?
|
|
| |
Муня | Дата: Понеділок, 20.12.2010, 19:34 | Сообщение # 17 |
Імба
Статус:
| ні... Напиши в грі ланселоту я думаю він тебе прийме без проблем...
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Понеділок, 20.12.2010, 19:51 | Сообщение # 18 |
Гігант мислі
Статус:
| Quote (Doomhammer) Не хочу видатись нав*язливим, але чи довго треба ждати відповідь на заявку і чи варто її ждати взагалі? Зайду в онлайн дам інвайт.
|
|
| |
Sviloy | Дата: Понеділок, 20.12.2010, 20:07 | Сообщение # 19 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Sviloy 2. Граю з 2010 3. В інших гільдіях не був
|
|
| |
Elfinen | Дата: Четвер, 23.12.2010, 14:20 | Сообщение # 20 |
Вчусь писати
Статус:
| Доброго дня
1. Бульдозерр 2. граю з 2010 р. 3. зараз перебуваю в маленькій ги з малим онлайном хочу в класну ги до вас) 4. профи кузнец,горняк (450)
http://sys.uawow.com/userbar/illidan/Бульдозерр.png
|
|
| |
Anyuta | Дата: П`ятниця, 24.12.2010, 01:19 | Сообщение # 21 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Anyuta 2. полтора года 3. Blood legion
|
|
| |
Zraz | Дата: Субота, 25.12.2010, 14:52 | Сообщение # 22 |
Вчусь писати
Статус:
| Хочу вступити до Вашої ГІ - деякі обов'язкові аспекти: 1. Zraz. 2. 5 років. 3. Було багато сенсу називать нема - ліки альтернатива ще маленьки якісь.
|
|
| |
AmenXotep | Дата: Четвер, 30.12.2010, 19:37 | Сообщение # 23 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Amenxotep 2 Граю 3 роки (на БК), на ЛК менше місяця 67 лвл( десь біля неділі бігав на фанах) 3. В інших гільдіях не був
|
|
| |
Agnor | Дата: Субота, 01.01.2011, 18:12 | Сообщение # 24 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Agnor 2. Играю из 2009 года 3. Из самого начяла был в Гл. -ХАОС- но пришлось покинуть ее, иза малого Онлайна. С тех пор ищю новую...
|
|
| |
Myosotis | Дата: Неділя, 02.01.2011, 20:46 | Сообщение # 25 |
Вчусь писати
Статус:
| Myosotis, Nezabudochka! Граю три роки...З 2007 року десь. Лок і пріст хіл (холік) Була у гільдії Horde-sich
|
|
| |
Тирраель | Дата: Четвер, 06.01.2011, 00:04 | Сообщение # 26 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Коллос. ( Баблодин 6070 гс. и хил 5,77 гс ) 2. Играю с выхода WoW в мир . 3. Состоял в гильдиях : Kataklizm ,Wanted ,Blood legion ,Thunder of War, а также в недавно распавшейся гильдии FREEDOM.
|
|
| |
Огонёк | Дата: П`ятниця, 07.01.2011, 00:43 | Сообщение # 27 |
Вчусь писати
Статус:
| 1.Огонёк 2.Играю на этом серве с БК где-то 2-3 года 3.Был в гильдии Horde Sich, в вашей ги есть хорошие знакомые Kryg, Lancer, Bony мож и еще ктот... надеюсь на приглашение=)
|
|
| |
gavrusha | Дата: П`ятниця, 07.01.2011, 11:59 | Сообщение # 28 |
Вчусь писати
Статус:
| 1.Santik 2.граю із 2009 року 3.не був в інших гільдіях 4.ДК
|
|
| |
хлебушек | Дата: Субота, 08.01.2011, 12:10 | Сообщение # 29 |
Вчусь писати
Статус:
| -Эно(ханта) -с 2009р -предидущеи персонажи(и Ги в соответствии) за Альянс в слух ник и называть не буду(за алых)..стыдно прошу написать отзыв на прив.почту в игровом мире.. ..жду ответаДодано (08.01.2011, 13:10) --------------------------------------------- ..и вопросик.а скоко ждать и ждать ли в0пще? хотя я и так жду(
|
|
| |
Enemy | Дата: Понеділок, 10.01.2011, 12:03 | Сообщение # 30 |
Вчусь писати
Статус:
| 1) Andariel 2) Когда-то давно играл в КлассикВоВ... В ВотЛК играю недавно... 3) Children of Light (ушёл из ГИ по причине ухода из неё ГМа) 4) Алекс 21год Севастополь-Симферополь
|
|
| |