Подача заявок
|
|
Lanseløt | Дата: Понеділок, 01.11.2010, 01:06 | Сообщение # 1 |
Гігант мислі
Статус:
| Привіт всім тим, хто хоче поповнити наші ряди гільдії. Вам потрібно пройти декілька етапів. Ці етапи потрібні для усунення інцидентів в майбутньому, та вирішує багато проблем організованості в гільдії.
Ну так розпочнемо із основного:- Реєстрація на сайті гільдії із попередньою заявкою що до вступу в гільдію, яку можливо подати в цій темі форуму.
- Вступивши в ряди гільдії ви зобов'язуєтеся ознайомитися із Статутом гільдії та виконувати його.
- Розглянути основні аспекти системи розподілу луту в гільдії EPGP. Скачати аддон EPGP LootMaster та EPGP.
- Скачати програму Raidcall - для голосового спілкування. Потрібно в рейдах гільдії.
- Ознайомитися із ПвЕ тактиками, для усунення організаційних питання та для загальної готовності в ПвЕ контенті.
Все це допоможе вирішити вам багато питання в ігровому процесі, та спростує в багатьох випадках роботу нам. Форма подання заявки що до вступу в гільдію Із 15.05.2011р. Заявки подаються по новій формі. Не коректно оформленні заявки не будуть розглядатись.- Нік чара, яким бажаєш вступити в гільдію The West Spirit;
- Ігровий клас чара, мейн спек та офф спек (якщо він є в наявності);
- Gear Score (GS) персонажа ПвЕ / ПвП;
- Скільки вам років (ваш особистий вік);
- Ваш ДПС/ХПС в рейді;
- Чи являється даний персонаж для вас основним (мейном). Варіанти відповіді: мейн / твінк;
- Вкажіть всіх своїх чарів (твінків);
- Стаж гри;
- Скільки годин Ви витрачаєте в день на ВоВ;
- Гільдія в якій перебував раніше (якщо вона була). Причина, яка змусила Вас піти із попередньої гільдії;
- Чому ви хочете приєднатись саме до нашої гільдії ? Основна причина;
- Чи перебуваєте ви в списку Нон-грата, та занесені в аддон Стор Лут ?
- Чи є у вас мікрофон та можливість користуватись ним? Із якої години по яку?;
- Скріншот інтерфейсу гри, а саме інтерфейс під час рейду;
- Скріншот присутності аддону Deadly Boss Mods (DBM) у вашому інтерфейсі;
- Скріншот Raidcall.
Скріншот можливо подати в будь-якому файлобміннику наприклад Радикал-Фото. Для того, що би скрін можна було приховати (для зручності перегляду), використовуй "Спойлер тексту", тобто впиши такий код: Code [spoiler][img]адреса до скріншота[/img][/spoiler]
"адреса скріншота" - буде вказана файлобмиком, на який ви заливаєте свій скріншот. *Заявки без скріншотів не розглядаються ! Зразок оформлення- Ланселот.
- Паладін / Танк / офф спек відсутній.
- ПвЕ 6006 GS / ПвП 5800 GS
- Мені 23.
- Граю танко, тому ДПС чи ХПС не має значення.
- Це мій основний персонаж (мейн).
- Anderson, Lanselot.
- Граю із 2007 року. На Рівному я із 2008 року.
- Біля 5-х годин.
- В гільдіях раніше не перебував.
- Бажання приєднатися в перспективну ПвЕ гільдію.
- Ні, в списку Нон-Грата ніколи не був та в Стоп Лут не занесений.
- Мікрофон є. Можу спілкуватись із 17:00 - 01:00;
- Скріншот присутності аддону Deadly Boss Mods (DBM) у вашому інтерфейсі
- Скріншот Raidcall
Після подання заявки на форум, для прискорення вступу в гільдію потрібно звернутися до офіцерського складу гільдії.
Клас-Мастери: Thrall, Sciper, Redefined, Orangee, Колос, Sargatanas
|
|
| |
Celeron | Дата: Четвер, 24.03.2011, 19:18 | Сообщение # 46 |
Вчусь писати
Статус:
| Нiк Celeron. Граю у вов десь пiвтора роки. Добра,адекватна людина. Був у гiльдi "crusaders" але залишив, тому що цiлий день онлайн 1-2 чоловiка.
|
|
| |
Нефор | Дата: П`ятниця, 25.03.2011, 14:11 | Сообщение # 47 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Бельтион 2. майже 3 роки 3. ще на БК був одним з засновників гільдії "FREEDOM", нажаль потім з братом перейшли на інший сервер. на даний момент без гільдії
|
|
| |
Max | Дата: Субота, 26.03.2011, 14:41 | Сообщение # 48 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Mikoto (рог, ротации знаю, ДПС вливать умею, фигни не творю). 2. Играю с Ваниллы (с перерывами). 3. Ангелы и Демоны (но т.к. люди там в рейды почти не ходят, то делать мне там особо было и нечего). EDIT: Бычок, на каком языке написано твоё звание в гильдии?
Сообщение отредактировал Max - Субота, 26.03.2011, 14:43 |
|
| |
Ponko | Дата: Субота, 26.03.2011, 20:42 | Сообщение # 49 |
Вчусь писати
Статус:
| ДК - Буржуй! Спек - фрост(пве дд), Блад(пве танк) Анхолі (пве/пвп дд) Наявніть шмота 5.6к гс+ на всі випадки життя) Звать - Саня Р.н. - 24.05.1988 Цікавить таке питання чи обов’язково потрібно вступати усіма твінками? (це звичайно якшо я підходжу під ваші категорії):)
Сообщение отредактировал Ponko - Субота, 26.03.2011, 20:42 |
|
| |
Lanseløt | Дата: Субота, 26.03.2011, 23:28 | Сообщение # 50 |
Гігант мислі
Статус:
| Quote (Ponko) Цікавить таке питання чи обов’язково потрібно вступати усіма твінками? (це звичайно якшо я підходжу під ваші категорії):) Ні не обов'язково, хіба ти сам захочеш вступити в наші ради усіма. Будеш в Онлайні відпишись
|
|
| |
Salder | Дата: Неділя, 27.03.2011, 00:20 | Сообщение # 51 |
Вчусь писати
Статус:
| 1.Salder 2.Аркан(ПвП и ПвЕ) 3.Был в ги но очень давно даже не помню как называется а кикнули с нее скорее всего изза долго оффлайна 4.Нравится ПвЕ, у вас и рейды и всё ПвЕ есть(как я слышал)
Сообщение отредактировал Salder - Неділя, 27.03.2011, 00:21 |
|
| |
Ethernialol | Дата: Понеділок, 28.03.2011, 16:52 | Сообщение # 52 |
Вчусь писати
Статус:
| Ну, эт-то... 1. Ник в игре Ethernialol 2. Играю с 0.0.8, на Ровно с БК. 3. Была в гильдии Blood of the Horde, до версии 4.0-4.1, потом ушло на офф и сюда не заходило.
|
|
| |
Suburban | Дата: П`ятниця, 01.04.2011, 16:11 | Сообщение # 53 |
Вчусь писати
Статус:
| 1.Deathchill . Suburban . Рукопашник 2. c 2008 3. antanta
|
|
| |
Муня | Дата: П`ятниця, 01.04.2011, 16:13 | Сообщение # 54 |
Імба
Статус:
| пиши мені в пм...
|
|
| |
Smile | Дата: П`ятниця, 01.04.2011, 18:22 | Сообщение # 55 |
Вчусь писати
Статус:
| 1Чижик,Спектра ,Smegol 2.граю давно ще коли создали Ровно і блек і були старі гільди Кент , армія тітанов ..........) 3.Пішов з гі blood and Magic Бо (вибачте я адекват ,але тут я вже використаю таке) два придурка завжди якісь находились починали флудить своїми сварками + гі походи цілу неділю це дуже мені сподобалось ,але пізно не завжди получається (просто то гулять,то спать уже охота )) так бачю і кажуть шо у вас рейди по раньше 22 часов .. ну і просто хочю в гі =)
|
|
| |
Муня | Дата: П`ятниця, 01.04.2011, 18:23 | Сообщение # 56 |
Імба
Статус:
| напиши мені в пм...
|
|
| |
Smile | Дата: П`ятниця, 01.04.2011, 18:26 | Сообщение # 57 |
Вчусь писати
Статус:
| я тобі цілий день писав)))
|
|
| |
ilsher | Дата: Неділя, 03.04.2011, 16:46 | Сообщение # 58 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. ilsher 2. играл с осени 2010года 3. Был в вашей гильдии,потом ушел на офф.Вернулся:))
|
|
| |
Грасс | Дата: Неділя, 03.04.2011, 20:11 | Сообщение # 59 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Грасс 2. Играю с 2006 с перерывами 3. Zaria P.S. Не помню, как прикреплять в подпись чара, если это обязательно - прикреплю
|
|
| |
madamtvaruga | Дата: Четвер, 07.04.2011, 16:03 | Сообщение # 60 |
Вчусь писати
Статус:
| 1.Madamtvaruga 2.Взагалом в ВОВ граю 5 років але на ровенському сервері почав грати тільки коли йому було вже 3 місяці. 3.Зараз перебуваю в гільдії Power of the Horde але думаю перекочувати до вас з двох причин: а)там гільдія не дуже дружня і складаються так би мовити з певних угрповань тіпа як в парламенті фракції. б)мені не виходить ходити з гільдою в цлк 25 оскільки я студент і в той час коли вони ходять мене нема онлайн. Мої плюси: 1) адекватний рукастий танк 5796 гс 2)кул рл николи ниого не кидав ни на голд ни на шмот 3)в стоп луті мене нема 4)профи прокачані фул юва і кузнєц 5)знаю майже всі тактики на любого боса в любом інстію надіюсь на скору відповідь
|
|
| |