Подача заявок
|
|
Lanseløt | Дата: Понеділок, 01.11.2010, 01:06 | Сообщение # 1 |
Гігант мислі
Статус:
| Привіт всім тим, хто хоче поповнити наші ряди гільдії. Вам потрібно пройти декілька етапів. Ці етапи потрібні для усунення інцидентів в майбутньому, та вирішує багато проблем організованості в гільдії.
Ну так розпочнемо із основного:- Реєстрація на сайті гільдії із попередньою заявкою що до вступу в гільдію, яку можливо подати в цій темі форуму.
- Вступивши в ряди гільдії ви зобов'язуєтеся ознайомитися із Статутом гільдії та виконувати його.
- Розглянути основні аспекти системи розподілу луту в гільдії EPGP. Скачати аддон EPGP LootMaster та EPGP.
- Скачати програму Raidcall - для голосового спілкування. Потрібно в рейдах гільдії.
- Ознайомитися із ПвЕ тактиками, для усунення організаційних питання та для загальної готовності в ПвЕ контенті.
Все це допоможе вирішити вам багато питання в ігровому процесі, та спростує в багатьох випадках роботу нам. Форма подання заявки що до вступу в гільдію Із 15.05.2011р. Заявки подаються по новій формі. Не коректно оформленні заявки не будуть розглядатись.- Нік чара, яким бажаєш вступити в гільдію The West Spirit;
- Ігровий клас чара, мейн спек та офф спек (якщо він є в наявності);
- Gear Score (GS) персонажа ПвЕ / ПвП;
- Скільки вам років (ваш особистий вік);
- Ваш ДПС/ХПС в рейді;
- Чи являється даний персонаж для вас основним (мейном). Варіанти відповіді: мейн / твінк;
- Вкажіть всіх своїх чарів (твінків);
- Стаж гри;
- Скільки годин Ви витрачаєте в день на ВоВ;
- Гільдія в якій перебував раніше (якщо вона була). Причина, яка змусила Вас піти із попередньої гільдії;
- Чому ви хочете приєднатись саме до нашої гільдії ? Основна причина;
- Чи перебуваєте ви в списку Нон-грата, та занесені в аддон Стор Лут ?
- Чи є у вас мікрофон та можливість користуватись ним? Із якої години по яку?;
- Скріншот інтерфейсу гри, а саме інтерфейс під час рейду;
- Скріншот присутності аддону Deadly Boss Mods (DBM) у вашому інтерфейсі;
- Скріншот Raidcall.
Скріншот можливо подати в будь-якому файлобміннику наприклад Радикал-Фото. Для того, що би скрін можна було приховати (для зручності перегляду), використовуй "Спойлер тексту", тобто впиши такий код: Code [spoiler][img]адреса до скріншота[/img][/spoiler]
"адреса скріншота" - буде вказана файлобмиком, на який ви заливаєте свій скріншот. *Заявки без скріншотів не розглядаються ! Зразок оформлення- Ланселот.
- Паладін / Танк / офф спек відсутній.
- ПвЕ 6006 GS / ПвП 5800 GS
- Мені 23.
- Граю танко, тому ДПС чи ХПС не має значення.
- Це мій основний персонаж (мейн).
- Anderson, Lanselot.
- Граю із 2007 року. На Рівному я із 2008 року.
- Біля 5-х годин.
- В гільдіях раніше не перебував.
- Бажання приєднатися в перспективну ПвЕ гільдію.
- Ні, в списку Нон-Грата ніколи не був та в Стоп Лут не занесений.
- Мікрофон є. Можу спілкуватись із 17:00 - 01:00;
- Скріншот присутності аддону Deadly Boss Mods (DBM) у вашому інтерфейсі
- Скріншот Raidcall
Після подання заявки на форум, для прискорення вступу в гільдію потрібно звернутися до офіцерського складу гільдії.
Клас-Мастери: Thrall, Sciper, Redefined, Orangee, Колос, Sargatanas
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Неділя, 15.05.2011, 13:16 | Сообщение # 91 |
Гігант мислі
Статус:
| Suburban, думаю ми візьмемо твого знайомого, але було би добре, якщо він би подав персонально заявку на форумі із попередньою реєстрацією.
|
|
| |
Tess | Дата: Неділя, 15.05.2011, 13:35 | Сообщение # 92 |
Задрот
Статус:
| Agnor уже був у нас в гільди, от тільки нерозумію нафіг так часто мінять гільдії. п.с. як на мене звичайний гастарбайтер!
|
|
| |
Milena | Дата: Неділя, 15.05.2011, 13:36 | Сообщение # 93 |
Флудер
Статус:
| Quote (Tess) Agnor уже був у нас в гільди, от тільки нерозумію нафіг так часто мінять гільдії. п.с. як на мене звичайний гастарбайтер! Я думала, мне показалось, что ник знакомый... Оказывается, не ошиблась.
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Неділя, 15.05.2011, 13:37 | Сообщение # 94 |
Гігант мислі
Статус:
| Агнор, яка твоя причина уходу із гільдії ? Що спричинило це ?
|
|
| |
Rytum | Дата: Понеділок, 16.05.2011, 14:59 | Сообщение # 95 |
Вчусь писати
Статус:
| Rytum 5 лет Zaria,Скучно там. Хочу дружную ги с походами по инстам
|
|
| |
Агнор | Дата: Понеділок, 16.05.2011, 18:31 | Сообщение # 96 |
Вчусь писати
Статус:
| Ланселот ливнул с Вашей Гл не Я а брат так как я некоторое время не играл. А смена многих Гл. ведет токо к одному обьяснению Я сменил порядком 6-7 Гл. и все время хожу в Рейды с Лфг. и напрашуеться вопрос зачем такая Гл.??? Вот и хочю вернуться назад в норм ПВЕ-Гл. Если мой уход сложил обомне плохое мнение и состовляет проблему Я могу ливнуть.
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Вівторок, 17.05.2011, 00:16 | Сообщение # 97 |
Гігант мислі
Статус:
| Quote (Агнор) Ланселот ливнул с Вашей Гл не Я а брат так как я некоторое время не играл. А смена многих Гл. ведет токо к одному обьяснению Я сменил порядком 6-7 Гл. и все время хожу в Рейды с Лфг. и напрашуеться вопрос зачем такая Гл.??? Вот и хочю вернуться назад в норм ПВЕ-Гл. Если мой уход сложил обомне плохое мнение и состовляет проблему Я могу ливнуть. Агнор, те що лівав із гільдії не ти, а твій брат - це для нас новина. Особисто я про це не знав. Бачив тебе, що дня практично в онлайні і тут твій чар покидає гільдію без причини та жодних пояснень. А те, що багатьох цікавить все ж таки причина це норм. Вроді все зрозуміло. Причин для того, що би покидати нашу гільдії не бачу.
|
|
| |
Агнор | Дата: Вівторок, 17.05.2011, 09:24 | Сообщение # 98 |
Вчусь писати
Статус:
| Спасибо за понимание.
|
|
| |
Oderik | Дата: Вівторок, 17.05.2011, 15:07 | Сообщение # 99 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Oderik 2. Паладин/ Танк /Ретро 3. Играю примерно 3 года 4. В других гильдиях не состоял.
|
|
| |
serenitialex | Дата: Вівторок, 17.05.2011, 21:27 | Сообщение # 100 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Otshelnick 2. Паладин/Хил/Ретро 3. Играю с 2005г (с версии 1.0.х.) На Ровно играю с 2009г. 4. Состоял в WestSpirit, но был исключен в связи с 2х месячным отсутсвием из-за учёбы (получал диплом бакалавра).
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Вівторок, 17.05.2011, 21:33 | Сообщение # 101 |
Гігант мислі
Статус:
| Quote (serenitialex) Состоял в WestSpirit, но был исключен в связи с 2х месячным отсутсвием из-за учёбы (получал диплом бакалавра). Привіт. Якщо би попередив про це, то ніхто ти не кікнув тебе із гільдії диплом це вагома причина. Отримав диплом вже ? =) Напиши нашим в онлайні і тобі дадуть інвайт в гільдію.
|
|
| |
serenitialex | Дата: Вівторок, 17.05.2011, 21:38 | Сообщение # 102 |
Вчусь писати
Статус:
| Привет) Да получил. Cкоро cдам на диплом магистра)) Вечный студент и игрок в WOW)))))
|
|
| |
mushko | Дата: Середа, 18.05.2011, 01:18 | Сообщение # 103 |
Вчусь писати
Статус:
| Mushko. хант / мм(арп-11-13к дпс), пробну агільного мм Граю із 2010 року. Раніше перебував в Евангеліоні (березень-червень 2010) (з вересня по січень 2011 грав на тіріоні в гі OldSchool), з січня 2011 в Антанті(вигнали з гі бо не було часу піти в ОС) Бажання приєднатися в перспективну ПвЕ гільдію для норм проходження рейдів, зі знанням тактик, без лівів.
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Середа, 18.05.2011, 02:16 | Сообщение # 104 |
Гігант мислі
Статус:
| Будеш в онлайні відпиши
|
|
| |
Каин | Дата: Четвер, 19.05.2011, 13:05 | Сообщение # 105 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Каин 2. Воин 50 лвл, активно качаюсь. В будущем могу быть как фури, так и танком, зависит от нужд гильдии. 3. Играю с классика, на Ровно вот недавно только. 4. - 5. Слышал что у вас хорошие рейды и более-менее адекватные люди, а что ещё нужно от гильдии? 6. Скриншот интерфейса не прикрепляю, ибо ещё даже не докачался, юзаю Бартендер (и другие аддоны для интерфейса), макросы, бинды - всё это присутствует.
|
|
| |