Подача заявок
|
|
Lanseløt | Дата: Понеділок, 01.11.2010, 01:06 | Сообщение # 1 |
Гігант мислі
Статус:
| Привіт всім тим, хто хоче поповнити наші ряди гільдії. Вам потрібно пройти декілька етапів. Ці етапи потрібні для усунення інцидентів в майбутньому, та вирішує багато проблем організованості в гільдії.
Ну так розпочнемо із основного:- Реєстрація на сайті гільдії із попередньою заявкою що до вступу в гільдію, яку можливо подати в цій темі форуму.
- Вступивши в ряди гільдії ви зобов'язуєтеся ознайомитися із Статутом гільдії та виконувати його.
- Розглянути основні аспекти системи розподілу луту в гільдії EPGP. Скачати аддон EPGP LootMaster та EPGP.
- Скачати програму Raidcall - для голосового спілкування. Потрібно в рейдах гільдії.
- Ознайомитися із ПвЕ тактиками, для усунення організаційних питання та для загальної готовності в ПвЕ контенті.
Все це допоможе вирішити вам багато питання в ігровому процесі, та спростує в багатьох випадках роботу нам. Форма подання заявки що до вступу в гільдію Із 15.05.2011р. Заявки подаються по новій формі. Не коректно оформленні заявки не будуть розглядатись.- Нік чара, яким бажаєш вступити в гільдію The West Spirit;
- Ігровий клас чара, мейн спек та офф спек (якщо він є в наявності);
- Gear Score (GS) персонажа ПвЕ / ПвП;
- Скільки вам років (ваш особистий вік);
- Ваш ДПС/ХПС в рейді;
- Чи являється даний персонаж для вас основним (мейном). Варіанти відповіді: мейн / твінк;
- Вкажіть всіх своїх чарів (твінків);
- Стаж гри;
- Скільки годин Ви витрачаєте в день на ВоВ;
- Гільдія в якій перебував раніше (якщо вона була). Причина, яка змусила Вас піти із попередньої гільдії;
- Чому ви хочете приєднатись саме до нашої гільдії ? Основна причина;
- Чи перебуваєте ви в списку Нон-грата, та занесені в аддон Стор Лут ?
- Чи є у вас мікрофон та можливість користуватись ним? Із якої години по яку?;
- Скріншот інтерфейсу гри, а саме інтерфейс під час рейду;
- Скріншот присутності аддону Deadly Boss Mods (DBM) у вашому інтерфейсі;
- Скріншот Raidcall.
Скріншот можливо подати в будь-якому файлобміннику наприклад Радикал-Фото. Для того, що би скрін можна було приховати (для зручності перегляду), використовуй "Спойлер тексту", тобто впиши такий код: Code [spoiler][img]адреса до скріншота[/img][/spoiler]
"адреса скріншота" - буде вказана файлобмиком, на який ви заливаєте свій скріншот. *Заявки без скріншотів не розглядаються ! Зразок оформлення- Ланселот.
- Паладін / Танк / офф спек відсутній.
- ПвЕ 6006 GS / ПвП 5800 GS
- Мені 23.
- Граю танко, тому ДПС чи ХПС не має значення.
- Це мій основний персонаж (мейн).
- Anderson, Lanselot.
- Граю із 2007 року. На Рівному я із 2008 року.
- Біля 5-х годин.
- В гільдіях раніше не перебував.
- Бажання приєднатися в перспективну ПвЕ гільдію.
- Ні, в списку Нон-Грата ніколи не був та в Стоп Лут не занесений.
- Мікрофон є. Можу спілкуватись із 17:00 - 01:00;
- Скріншот присутності аддону Deadly Boss Mods (DBM) у вашому інтерфейсі
- Скріншот Raidcall
Після подання заявки на форум, для прискорення вступу в гільдію потрібно звернутися до офіцерського складу гільдії.
Клас-Мастери: Thrall, Sciper, Redefined, Orangee, Колос, Sargatanas
|
|
| |
Reddevil | Дата: Неділя, 06.11.2011, 13:05 | Сообщение # 301 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Reddevil 2. Warlock/рдд(дестро)/афли 3. ПвЕ 5680гс, ПвП 5899гс 4. 5к+ дпс 5. Мейн чар 6. С 2009 на илидане 7. от 3 до 7мб больше, не тестил)) 8. Weapon Masters , нет толковых ги походов, и приходиться ходить с лфг. 9. Говорят, регулярные ги походы, адекватный народ. 10. Нет, не был. хз как добавить) адоны есть, обьясните как добавить скрин , тогда скину.
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Неділя, 06.11.2011, 13:26 | Сообщение # 302 |
Гігант мислі
Статус:
| Quote (Reddevil) хз как добавить) адоны есть, обьясните как добавить скрин , тогда скину.
В першому повідомлені даної теми все описано, просто ти не читав його уважно.
|
|
| |
Sies | Дата: Неділя, 06.11.2011, 18:37 | Сообщение # 303 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Sies 2. 2 года. 3. Сила и Честь неустраивает онлайн
|
|
| |
Milena | Дата: Неділя, 06.11.2011, 20:12 | Сообщение # 304 |
Флудер
Статус:
| Sies, образец заявки есть в первом сообщении.
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Понеділок, 07.11.2011, 16:32 | Сообщение # 305 |
Гігант мислі
Статус:
| Quote (Sies) 1. Sies 2. 2 года. 3. Сила и Честь неустраивает онлайн
Відмовлено.
|
|
| |
олегблек | Дата: Понеділок, 07.11.2011, 23:31 | Сообщение # 306 |
Нуб
Статус:
| 1. Олегблек мой первый перс осноыной (Tratatank дк и друид Олегдру) 2.Паладин Танк Т10 6 к гс Хил 2Т10 гс 6 к Бх бех бафа 3600+ дд 5800+ 2т9 грань Крыт 32% Ап 5500 Дпс с урытом 7200+ Дк ДД 5800+ 2 Т10 крыт 29% Ап 5100 дпс 4200+ Танк 5700Гс 2Т9 1 Т10 брони около 35 к Дру хилл 5980С Бх 3400+ Танк 5500ГС 43к хп своего 3,Играю с 2010 года и тока на етом сервере 4.Был в игльдах Муз диаз Вермилионн Zaria Legends of the Ecskalibur с первых сам ушел малый онлайн с последней выгнала девушка зам спор вышел из-за ничего серйозного 5. В Стоп луте не наблюдаюсь (но обвиняюсь в лутерстве маунта в рейде са 25 вину признаю) 6. http://s017.radikal.ru/i413/1111/d9/c52d5717c524.jpg http://s017.radikal.ru/i443/1111/3a/a8a577637dd8.jpg http://s017.radikal.ru/i410/1111/1c/bc63d7484804.jpg http://s017.radikal.ru/i432/1111/8f/9ec2f6a765f3.jpg 7. сумел тока такие скрины сделать так как ты показал скрин неумею и когда в АнтантА подавал заявку не сделал и мне отказали Онланй бываю иногда 24 часа в сутки иногда могу пару дней не быть н арейд походы всегда стараюсь успеть тока я живу по ческому времени могу попутать и не успеть. Прошу рассмотерть мою заявку в кротчайшии сроки времени у мну на размышления осталось мало надо двигаться в перед с Д к п систеой знаком мне она понравилась В Жекамастера там мне все обяснили ....
Ах да майл для связи oleg_andrienko@mail.ru и скайп oleg_007ua если что хотите доспросить все гда на связи состою в групе нашего сервера Вконтакте
забыл сказать про профы Пал горник и Кузнец все рецы знает кто ме с Ик грудь на танка Дк Юва фулл все рецы и инжа 450+ мопед делает изучаю Дживса Друид шкуродер и кожевник ступни с Цл к на хила и дд знает и запястя на дд изучил н аднях ец купил за 2 саронита
Перенесла Milena. Причина: тема для заявок уже существует.
Сообщение отредактировал олегблек - Вівторок, 08.11.2011, 12:14 |
|
| |
Hld | Дата: Вівторок, 08.11.2011, 11:23 | Сообщение # 307 |
Вчусь писати
Статус:
| Опечатка в нике, если ДК - Tratatank, то хоть и в стоп лут не занесен, но при мне снинзялутил маунта с СА25 (ЛФГ рейд) Скринов жаль нету...
|
|
| |
Megahell | Дата: Вівторок, 08.11.2011, 11:26 | Сообщение # 308 |
Вчусь писати
Статус:
| В стоп луте мб и нету тебя но жалоба есть: 1. Tratatank 2. Орда 3. Украл мамонта в рейде СА25 Пишу с телефона сслылку кинуть не могу( в теме про список Персон нонграт страница 96, пост #1912)
|
|
| |
олегблек | Дата: Вівторок, 08.11.2011, 12:12 | Сообщение # 309 |
Нуб
Статус:
| Quote (Rastmuss) Для нашої гільдії список "Стоп Лут" не складає ніякого вагомого значення, але завжди враховуємо також цей аспект. Якщо в тебе і були колись не порозуміння в плані лутерства то думаю потрібно було вказати. Особисто я із тобою не спілкувався до цієї заявки і поняття не маю кого буду брати в гільдії, тому прийняти рішення не можу коректного. Вы сами писали но то ка жалобы на миня были да я н еотрицаю и признаю свою вину все ето обясяю тем что в етот день 3 Рл которые вели Рейд в са после килл боса воровали манта тогоже самого слона и ливали ну у миня просто всего навсего нервы не выдержали мол они вот такие безнаказзаные и в тот день рога с Blood Legion тоже своровал не почти никто в то время сло не не ролил кто успел подбежать к босу того и слон решать вам на пале тока 1 грешок в рейде подошел к боссу посмотреть лут и вылетело с головы что кровь с гниломорда береться в атоматои и что у миня есть етот квест но после токго на миня немножко товарищи покричали я извнился и ток иногда мне об ето напиминаут шутя потому я сам рейды собираю и ролю еут проклятую кровь и волю перед самим боссо 2 кровь Мне отдала ги Legends Of The Ekskalibur Jekamaster (решать вам ) за стока лет игры пару маленьких погрешностей я тоже всетаки человек и мне свойственно ошибаться и делать ошибки думаю Вы миня поймете и возьмете на испытательный срок не понравлюсь выгоните в тты шия
|
|
| |
Megahell | Дата: Вівторок, 08.11.2011, 14:13 | Сообщение # 310 |
Вчусь писати
Статус:
| Кстати кровь автоматом не берется, не надо лапшу нам вешать там вылетает предложение подвердить, потомучто станет персональным! Строишь тут невинную овечку. У меня почемуто он в черном списке, а туда попадают токо неадекваты
|
|
| |
олегблек | Дата: Вівторок, 08.11.2011, 14:51 | Сообщение # 311 |
Нуб
Статус:
| Quote (Megahell) Кстати кровь автоматом не берется, не надо лапшу нам вешать там вылетает предложение подвердить, потомучто станет персональным! Строишь тут невинную овечку. У меня почемуто он в черном списке, а туда попада Quote (Megahell) Кстати кровь автоматом не берется, не надо лапшу нам вешать там вылетает предложение подвердить, потомучто станет персональным! Строишь тут невинную овечку. У меня почемуто он в черном списке, а туда попада Что от вас вымагаетьяс дать всего навсего ответ ДА или НЕТ ? Делов то я вот щас в ульде с народом даже с тему кто был сомной тогда и в ц лк и в Са никто не игнорит мне надо ваше решение ибо я настроин или вступить или создавать ги для рейд походов п в е и с системой Д к п тоже уже собираю подписи и жду от Вас результата неужели так тяжело дать ответ на мою заявку я Во всем признался все выложил как на духу значит честность и откровенность не признаються в вашей Ги? Всеже в стоп Лу те ни 1 из персов не наблюдаюсь у все рейды Лф г миня берут если иду дк в са танчить прымо ролу говорю маунта стырил теперь не ролю он ваш и иду с рейдом на Леда камня и огня чтобы и народ сибе сролил слона....
|
|
| |
Reddevil | Дата: Вівторок, 08.11.2011, 14:57 | Сообщение # 312 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Reddevil 2. Warlock/рдд(дестро)/афли 3. ПвЕ 5680гс, ПвП 5899гс 4. 5к+ дпс 5. Мейн чар 6. С 2009 на илидане 7. от 3 до 7мб больше, не тестил)) 8. Weapon Masters , нет толковых ги походов, и приходиться ходить с лфг. 9. Говорят, регулярные ги походы, адекватный народ. 10. Нет, не был.
|
|
| |
Труцарь | Дата: Вівторок, 08.11.2011, 15:25 | Сообщение # 313 |
Вчусь писати
Статус:
| Всім привіт! Переніс перса за Орду в пошуках нових вражень від гри і хочу знайти пристойну гільдію. У ваших рядах один мій старий знайомий от і вирішив і я до вас приєднатися. Тепер по пунктах: 1. Труцарь. 2. Шаман елем PvE/PvP спеки. 3. PvE 6072, PvP 6071. 4. 9-15 дпс в цлк, 7.5-8 по маникену. 5. Мейн one&only. 6. Join Date 2009-09-28 20:56:34 7. 0.... поки не почну засинати , зазвичай годин 6-7. 8. Twilligh Keepers 9. Бажання приєднатися в перспективну ПвЕ гільдію. (копіпаста) 10. Ні, в списку Нон-Грата ніколи не був та в Стоп Лут не занесений. 11,12. За Орду ще скрнів нема, це вже звиняйте Хех а юзербар то ще не обновився
Сообщение отредактировал BamButcha - Вівторок, 08.11.2011, 15:30 |
|
| |
Lanseløt | Дата: Вівторок, 08.11.2011, 21:00 | Сообщение # 314 |
Гігант мислі
Статус:
| Reddevil, напишеш в ПМ мені коли будеш в онлайні.
|
|
| |
олегблек | Дата: Вівторок, 08.11.2011, 23:07 | Сообщение # 315 |
Нуб
Статус:
| Lanselot, дай мн еответ Да или нет или я плохой для вас и чем или будете брать на испробный срок или нет все....
|
|
| |