Подача заявок
|
|
Lanseløt | Дата: Понеділок, 01.11.2010, 01:06 | Сообщение # 1 |
Гігант мислі
Статус:
| Привіт всім тим, хто хоче поповнити наші ряди гільдії. Вам потрібно пройти декілька етапів. Ці етапи потрібні для усунення інцидентів в майбутньому, та вирішує багато проблем організованості в гільдії.
Ну так розпочнемо із основного:- Реєстрація на сайті гільдії із попередньою заявкою що до вступу в гільдію, яку можливо подати в цій темі форуму.
- Вступивши в ряди гільдії ви зобов'язуєтеся ознайомитися із Статутом гільдії та виконувати його.
- Розглянути основні аспекти системи розподілу луту в гільдії EPGP. Скачати аддон EPGP LootMaster та EPGP.
- Скачати програму Raidcall - для голосового спілкування. Потрібно в рейдах гільдії.
- Ознайомитися із ПвЕ тактиками, для усунення організаційних питання та для загальної готовності в ПвЕ контенті.
Все це допоможе вирішити вам багато питання в ігровому процесі, та спростує в багатьох випадках роботу нам. Форма подання заявки що до вступу в гільдію Із 15.05.2011р. Заявки подаються по новій формі. Не коректно оформленні заявки не будуть розглядатись.- Нік чара, яким бажаєш вступити в гільдію The West Spirit;
- Ігровий клас чара, мейн спек та офф спек (якщо він є в наявності);
- Gear Score (GS) персонажа ПвЕ / ПвП;
- Скільки вам років (ваш особистий вік);
- Ваш ДПС/ХПС в рейді;
- Чи являється даний персонаж для вас основним (мейном). Варіанти відповіді: мейн / твінк;
- Вкажіть всіх своїх чарів (твінків);
- Стаж гри;
- Скільки годин Ви витрачаєте в день на ВоВ;
- Гільдія в якій перебував раніше (якщо вона була). Причина, яка змусила Вас піти із попередньої гільдії;
- Чому ви хочете приєднатись саме до нашої гільдії ? Основна причина;
- Чи перебуваєте ви в списку Нон-грата, та занесені в аддон Стор Лут ?
- Чи є у вас мікрофон та можливість користуватись ним? Із якої години по яку?;
- Скріншот інтерфейсу гри, а саме інтерфейс під час рейду;
- Скріншот присутності аддону Deadly Boss Mods (DBM) у вашому інтерфейсі;
- Скріншот Raidcall.
Скріншот можливо подати в будь-якому файлобміннику наприклад Радикал-Фото. Для того, що би скрін можна було приховати (для зручності перегляду), використовуй "Спойлер тексту", тобто впиши такий код: Code [spoiler][img]адреса до скріншота[/img][/spoiler]
"адреса скріншота" - буде вказана файлобмиком, на який ви заливаєте свій скріншот. *Заявки без скріншотів не розглядаються ! Зразок оформлення- Ланселот.
- Паладін / Танк / офф спек відсутній.
- ПвЕ 6006 GS / ПвП 5800 GS
- Мені 23.
- Граю танко, тому ДПС чи ХПС не має значення.
- Це мій основний персонаж (мейн).
- Anderson, Lanselot.
- Граю із 2007 року. На Рівному я із 2008 року.
- Біля 5-х годин.
- В гільдіях раніше не перебував.
- Бажання приєднатися в перспективну ПвЕ гільдію.
- Ні, в списку Нон-Грата ніколи не був та в Стоп Лут не занесений.
- Мікрофон є. Можу спілкуватись із 17:00 - 01:00;
- Скріншот присутності аддону Deadly Boss Mods (DBM) у вашому інтерфейсі
- Скріншот Raidcall
Після подання заявки на форум, для прискорення вступу в гільдію потрібно звернутися до офіцерського складу гільдії.
Клас-Мастери: Thrall, Sciper, Redefined, Orangee, Колос, Sargatanas
|
|
| |
sheikan | Дата: Понеділок, 31.10.2011, 12:02 | Сообщение # 286 |
Вчусь писати
Статус:
| 1 Sheikan 2 меин спек фрост/офф фаер 3 пвп 6040 / пве 6089 4 7-8к точно не скажу 5 ето основной 6 3 года 7 5-6 точно 8 weapon master,power of the horde нету ги рейдов и онлаин маловат 9 основная причина гильд рейди 10 нету в стоплуте
|
|
| |
Lutcifer | Дата: Понеділок, 31.10.2011, 17:34 | Сообщение # 287 |
Нуб
Статус:
| sheikan буду в онлайні дам інвайт, або в іншому випадку пищи замам або клас-мастерам.
ДК - это такая живучая имбо коробочка с синими глазками.©
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Вівторок, 01.11.2011, 02:03 | Сообщение # 288 |
Гігант мислі
Статус:
| Quote (Adele) Lanselot, Прости но я не знаю кто там из прошлих хозяев бил в етой ги но я здесь лично первий раз. И я ни за кого себя не видаю, можешь спросить у Гма прошлой ги в которой я била как меня зовут!! Но не хочешь не верь, ет твое дело.
ОК Користувач: Nezabydochka [id: 180] Ім`я: Яна Миненко Місце проживання: Київ, Україна Реєстраційний IP: 93.73.46.47 netname: Volia ISP Network Coordination Center Користувач: Nezabydka [id: 338] Ім`я: Яна Миненко Місце проживання: Київ, Україна Реєстраційний IP: 93.73.46.47 netname: Volia ISP Network Coordination Center Користувач: Adele [id: 383] Ім`я: Ксюшка Литвинова Місце проживання: Донецьк, Донецька Область, Україна Реєстраційний IP: 93.73.46.47 netname: Volia ISP Network Coordination Center Іншу інформацію вказувати не бачу потреби але і так все ясно. П.С. Краще було би підійти до цієї ситуації трішки в іншому ракурсі.
|
|
| |
Sashenka | Дата: Вівторок, 01.11.2011, 08:20 | Сообщение # 289 |
Задрот
Статус:
| ахах, Ланс красава - розписав як по нотах
Кто трезвее,тот и сверху...
|
|
| |
Истерика | Дата: Середа, 02.11.2011, 09:55 | Сообщение # 290 |
Вчусь писати
Статус:
| ужо в антанту подало заявку это "счастье"
|
|
| |
Aloner | Дата: Середа, 02.11.2011, 14:20 | Сообщение # 291 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Ethera 2. Пал (ретр / танк/ хил(онлипвп)) 3. гс 5600 5700 6000 4. дпс в цлк 10-15к, танк 42к хп анбафед 5.Это мой основной персонаж. 6.Играю с 2006г. атлантис, ровно 7. в среднем 4 часа в день 8.Creators of chaos (причина - пасивность в плане пве) 9.Хочу норм пвешить 10. в списке нон-грата никогда не был, в стоп лут также не внесен. 11. сейчас просто на работе нету возможности сделать скрины.... интерфейс - иксперл в сочитании с бартендером, дбм присутствует, Raidcall тоже есть.
Сообщение отредактировал Aloner - Середа, 02.11.2011, 17:58 |
|
| |
Истерика | Дата: Середа, 02.11.2011, 15:41 | Сообщение # 292 |
Вчусь писати
Статус:
| Ethera со скилом, тактикой и прочим в пве полный порядок мой знакомый
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Середа, 02.11.2011, 17:43 | Сообщение # 293 |
Гігант мислі
Статус:
| Deathkiller, Ethera, було би добре коли ви би оформили заявку належним чином, тобто добавили би скріни. Якщо із цим виникнуть труднощі, я зможу допомогти в цьому.
|
|
| |
Aloner | Дата: Середа, 02.11.2011, 18:28 | Сообщение # 294 |
Вчусь писати
Статус:
|
|
|
| |
Марио | Дата: Четвер, 03.11.2011, 19:07 | Сообщение # 295 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Марио 2. Жрец / шэдоу спек / холли спек. 3. ПвЕ 5736 GS / ПвП 5400 GS 4. Бью разных НПЦ и различных боссов, в разных случаях ДПС разный. 5. Это мейн перс. 6. Играю ≈2006 года ± чуток . На данном сервере с 2009. 7. Онлайн(в зависимости от загружености в реальной жизни), в среднем онлайн высокий- 5-6 часов. 8. В гильдиях раньше состоял- состою-Zaria, ухожу из гильдии после предворительного разговора с гилд мастером данной ги, так как не мог уйти молча, по английски, не сказав нислова, не обьяснив причины ухода из ги. Из гильдии выйду по первому требованию, если буду принят в данную гильдию. 9. Желание присоедениться в перспективную ПВЕ гильдию. 10. Вполне адекватный человек, с таким же повоедением, поэтому никогда не состоял в различных стоп лутах и прочих списках... 11. Raidcall и нужные аддоны обязуюсь установить после вступления в Ги, так как не вижу резона делать даное действие, по засорению своего HDD и реестра не нужной на данном этапе ПО и нфой.
Сообщение отредактировал Leja - Четвер, 03.11.2011, 19:18 |
|
| |
Lutcifer | Дата: Четвер, 03.11.2011, 20:50 | Сообщение # 296 |
Нуб
Статус:
| Quote (Leja) 11. Raidcall и нужные аддоны обязуюсь установить после вступления в Ги, так как не вижу резона делать даное действие, по засорению своего HDD и реестра не нужной на данном этапе ПО и нфой. От якраз це все потрібно поставити перед вступом в гільдію.
ДК - это такая живучая имбо коробочка с синими глазками.©
|
|
| |
Спартакк | Дата: П`ятниця, 04.11.2011, 00:32 | Сообщение # 297 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Спартакк 2. Разбойник дд 3. 4к гс пока пве 5. це мій основний персонаж 6. граю з 2007р на ровно з 2009. 7. 5 годин 8. Був в гильдії zaria пішов сам не виганяли. 9. хочу одітися в норм шмот 10. Не криса не стою в стоп луту и нон грати
|
|
| |
Dob | Дата: П`ятниця, 04.11.2011, 17:47 | Сообщение # 298 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Dob 2. Прист шп 3. пве 6 к гс 4. 10-18.5(на орке) 5. основной 6. больше 2 лет 7. после 17.30 (3-5 час.) 8. лост хейвен( нет возможностей фул ги походов) 9. походы гильдой по всем инстам 10. в стоплуте нет
|
|
| |
Milena | Дата: П`ятниця, 04.11.2011, 19:57 | Сообщение # 299 |
Флудер
Статус:
| To Andersn Макс, к заявке претензий нет. Поэтому попросила, чтобы тебя приняли. Но, думаю, тебе стоило сразу сказать, что ты уже был у нас в гильдии. Даже не знаю, что с тобой теперь делать.
|
|
| |
Dob | Дата: П`ятниця, 04.11.2011, 20:50 | Сообщение # 300 |
Вчусь писати
Статус:
| На ваше усмотрение!
Сообщение отредактировал Andersn - П`ятниця, 04.11.2011, 20:50 |
|
| |