Подача заявок
|
|
Lanseløt | Дата: Понеділок, 01.11.2010, 01:06 | Сообщение # 1 |
Гігант мислі
Статус:
| Привіт всім тим, хто хоче поповнити наші ряди гільдії. Вам потрібно пройти декілька етапів. Ці етапи потрібні для усунення інцидентів в майбутньому, та вирішує багато проблем організованості в гільдії.
Ну так розпочнемо із основного:- Реєстрація на сайті гільдії із попередньою заявкою що до вступу в гільдію, яку можливо подати в цій темі форуму.
- Вступивши в ряди гільдії ви зобов'язуєтеся ознайомитися із Статутом гільдії та виконувати його.
- Розглянути основні аспекти системи розподілу луту в гільдії EPGP. Скачати аддон EPGP LootMaster та EPGP.
- Скачати програму Raidcall - для голосового спілкування. Потрібно в рейдах гільдії.
- Ознайомитися із ПвЕ тактиками, для усунення організаційних питання та для загальної готовності в ПвЕ контенті.
Все це допоможе вирішити вам багато питання в ігровому процесі, та спростує в багатьох випадках роботу нам. Форма подання заявки що до вступу в гільдію Із 15.05.2011р. Заявки подаються по новій формі. Не коректно оформленні заявки не будуть розглядатись.- Нік чара, яким бажаєш вступити в гільдію The West Spirit;
- Ігровий клас чара, мейн спек та офф спек (якщо він є в наявності);
- Gear Score (GS) персонажа ПвЕ / ПвП;
- Скільки вам років (ваш особистий вік);
- Ваш ДПС/ХПС в рейді;
- Чи являється даний персонаж для вас основним (мейном). Варіанти відповіді: мейн / твінк;
- Вкажіть всіх своїх чарів (твінків);
- Стаж гри;
- Скільки годин Ви витрачаєте в день на ВоВ;
- Гільдія в якій перебував раніше (якщо вона була). Причина, яка змусила Вас піти із попередньої гільдії;
- Чому ви хочете приєднатись саме до нашої гільдії ? Основна причина;
- Чи перебуваєте ви в списку Нон-грата, та занесені в аддон Стор Лут ?
- Чи є у вас мікрофон та можливість користуватись ним? Із якої години по яку?;
- Скріншот інтерфейсу гри, а саме інтерфейс під час рейду;
- Скріншот присутності аддону Deadly Boss Mods (DBM) у вашому інтерфейсі;
- Скріншот Raidcall.
Скріншот можливо подати в будь-якому файлобміннику наприклад Радикал-Фото. Для того, що би скрін можна було приховати (для зручності перегляду), використовуй "Спойлер тексту", тобто впиши такий код: Code [spoiler][img]адреса до скріншота[/img][/spoiler]
"адреса скріншота" - буде вказана файлобмиком, на який ви заливаєте свій скріншот. *Заявки без скріншотів не розглядаються ! Зразок оформлення- Ланселот.
- Паладін / Танк / офф спек відсутній.
- ПвЕ 6006 GS / ПвП 5800 GS
- Мені 23.
- Граю танко, тому ДПС чи ХПС не має значення.
- Це мій основний персонаж (мейн).
- Anderson, Lanselot.
- Граю із 2007 року. На Рівному я із 2008 року.
- Біля 5-х годин.
- В гільдіях раніше не перебував.
- Бажання приєднатися в перспективну ПвЕ гільдію.
- Ні, в списку Нон-Грата ніколи не був та в Стоп Лут не занесений.
- Мікрофон є. Можу спілкуватись із 17:00 - 01:00;
- Скріншот присутності аддону Deadly Boss Mods (DBM) у вашому інтерфейсі
- Скріншот Raidcall
Після подання заявки на форум, для прискорення вступу в гільдію потрібно звернутися до офіцерського складу гільдії.
Клас-Мастери: Thrall, Sciper, Redefined, Orangee, Колос, Sargatanas
|
|
| |
Jolar | Дата: Вівторок, 18.10.2011, 22:41 | Сообщение # 271 |
Імба
Статус:
| Будеш онлайн відпиши мені або комусь із клас-мастерів.
|
|
| |
|
Устюся | Дата: Вівторок, 25.10.2011, 14:43 | Сообщение # 273 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Устюся 2. ДК блад(танк,дд)/Анхоли(пвп,дд) 3. ПвП 5.350 гс 4. Танк 2-3к / дд 4-5к ДПС 5. Мэйн 6. Ще коли був БС грав, забив,тепер почав на Рiвненьскому серверi бiля 2х мiсяцiв 7. 6-8+ годин онлайну 8. Перебуваю в Crusaders (друг запросив) хочу пiти бо мало евентiв/данжiв/фану/онлайн низький 9. Бажання приєднатися в перспективну ПвЕ гільдію + в гiльдi вже є мiй брат! 10. Ні, в списку Нон-Грата ніколи не був та в Стоп Лут не занесений.
|
|
| |
Liser | Дата: Середа, 26.10.2011, 18:56 | Сообщение # 274 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Liser, Resil 2. Liser Друид мейн спек балансер офф спек хил (собираю на мишку) Resil дк мейн спек лед офф анхоли 3. Liser 5800 пве 5000 пвп Resil 3к гс ток качать начал 4. Дпс в среднем 14 15 к на лисере твинк пока слабак 5. Liseer мейн resil твинк 6. Пів року 7. В день гдето по 2 часа может по полтора в рейд тайм намного больше 8. Попередня гілда роспалася ГМ зовсім не заходив 9. у вас кульна гілда + тут мій знайомий 10. ні не занесений
|
|
| |
Vetal | Дата: Середа, 26.10.2011, 19:42 | Сообщение # 275 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Moradin 2. Пріст /спд оф спек пвп шп 3. ПвЄ приблизно 5800 ГС ПвП 6125 ГС 4. Це мій основний персонаж (мейн). 5. Граю 3+ роки на Ровному. 6. Від 19:30 до пізно необмежено, можливі інші варіанти 7. Перебував в No mercy 8. ДПС від 7к (ЦЛК) 9. Ні, в списку Нон-Грата ніколи не був та в Стоп Лут не занесений. 10. Бажання приєднатися в перспективну ПвЕ гільдію. 11. Всі Аддони і рк скачав. Скріншоти довго робить)
|
|
| |
Miga | Дата: Середа, 26.10.2011, 21:57 | Сообщение # 276 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Miga 2. Рога (ПвП,дд) 3. ПвП 4.078 гс 4. ДД 5-6к 5. Мэйн 6. ні неграв. іграю у ВОВ 2 місяця 7. 10-12+ годин онлайну 8. був. але назви не памятаю... 9. Бажання приєднатися в перспективну ПвЕ гільдію + в гiльдi вже є мої братья 10. Ні, в списку Нон-Грата ніколи не був та в Стоп Лут не занесений.
Все скачав... ЖДу вашого вердікта.
Lichmaster. Устюся
Сообщение отредактировал Miga - П`ятниця, 28.10.2011, 14:31 |
|
| |
Lanseløt | Дата: П`ятниця, 28.10.2011, 11:38 | Сообщение # 277 |
Гігант мислі
Статус:
| Quote (Miga) 9. Бажання приєднатися в перспективну ПвЕ гільдію + в гiльдi вже є мої братья
А точніше хто ?
|
|
| |
Comon | Дата: П`ятниця, 28.10.2011, 11:42 | Сообщение # 278 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Sorrow 2. шаман(ПвП/ПвЕ) 3. ПвЕ 6к+ гс/ ПвП 6к+гс 5/5 4. ПвЕ рестор/ ПвП елем 5. основной персонаж 6. играю 2 года. 7. около 2-3 часов 8. Dark Cult 9. желание общаться с адекватными людьми. 10. в стоп луте вроде не состою. рейдить я не хочу,топ шмот имеется,пве аддонов нет.
|
|
| |
Lanseløt | Дата: П`ятниця, 28.10.2011, 11:45 | Сообщение # 279 |
Гігант мислі
Статус:
| Quote (Comon) рейдить я не хочу,топ шмот имеется,пве аддонов нет.
Який тобі толк тоді із ПвЕ гільдії, де основний акцент в грі це інсти ? У нас не має принципу збільшити гільд онлайн. Кількість - не є якість.
|
|
| |
Comon | Дата: П`ятниця, 28.10.2011, 11:54 | Сообщение # 280 |
Вчусь писати
Статус:
| Quote (Lanselot) У нас не має принципу збільшити гільд онлайн. Кількість - не є якість. ну нет,так нет
|
|
| |
Lanseløt | Дата: П`ятниця, 28.10.2011, 12:05 | Сообщение # 281 |
Гігант мислі
Статус:
| Ми набираємо людей, яких цікавить саме ПвЕ контент.
Я не казав ні, просто кажу, що ти мабуть шукаєш не ту гільдію, яка тобі потрібна.
|
|
| |
Хрон | Дата: Субота, 29.10.2011, 17:51 | Сообщение # 282 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Deathkiller 2. шаман (елем/хіл) 3. пве(5.8) пвп (5.6) 4. 8+к дпс(як на кому)...хпс не знаю, не звертав уваги мейн 5. граю з 2007 року. 5 год в день 6. Crusaders (часті сварки цілої гільди) 7. перспективна гільдія, спілкування 8.не перебувай я в списку нон-грата 9.ДБМ є 10.Скріншот Raidcall. РК є
Сообщение отредактировал Хрон - Неділя, 30.10.2011, 10:52 |
|
| |
Adel | Дата: Неділя, 30.10.2011, 21:35 | Сообщение # 283 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Adele 2. Прист (хил / дц) 3.пве (5.8) пвп(5.8) 4. Играю хилом, поэтому хпс или дпс не имеет значения. 5.Это мой основной персонаж. 6.Играю из 2011 года. 2 неделли. 7.4 -5 часа в день 8.Messenger of Excalibur 9.перспективная гильдия, общительная. 10. в списке нон-грата никогда не была, в стоп лут также не внесена.
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Понеділок, 31.10.2011, 00:25 | Сообщение # 284 |
Гігант мислі
Статус:
| В кого відсутні скріни заявки не розглядаються.
Adele, особисто я проти того що би ти була у нас в гільдії. Ти не перший раз покидаєш її. І брав тебе назад виходячи тільки із прохань однієї людини, яка у нас в гільдії вже дуже давно. Тому удачі тобі в пошуках нової гільдії.
П.С. Не розумію для чого було видавати себе за іншу людину ?
|
|
| |
Adel | Дата: Понеділок, 31.10.2011, 10:06 | Сообщение # 285 |
Вчусь писати
Статус:
| Lanselot, Прости но я не знаю кто там из прошлих хозяев бил в етой ги но я здесь лично первий раз. И я ни за кого себя не видаю, можешь спросить у Гма прошлой ги в которой я била как меня зовут!! Но не хочешь не верь, ет твое дело.
|
|
| |