Реалізація основних ваших потреб та пропозицій
| |
Rell | Дата: Неділя, 04.12.2011, 18:30 | Сообщение # 61 |
Вчусь писати
Статус:
| розберіться будь-ласка зі званнями рл.ато якійсь бред получається.всі РЛ в 1ом рейді по 10кам. а решті шо робить?
Сообщение отредактировал Rell - Неділя, 04.12.2011, 19:10 |
|
| |
Седан | Дата: Середа, 22.02.2012, 18:00 | Сообщение # 62 |
Філософ
Статус:
| Я пропоную за ЕР-поінти зробити крафт 245-264 шмоток (ІК, ЦЛК) + фрост-шмот. І для цього виділити окрему ячейку ГБ.
ЦЛК шмотка - 250 ЕР ІК шмотка - 120 ЕР Фрост - 10...50 ЕР
Перенесла, т.к. предупреждала, что в теме про EP за фласки ничего лишнего не писать. Milena
|
|
| |
Jolar | Дата: Середа, 22.02.2012, 19:15 | Сообщение # 63 |
Імба
Статус:
| ідея дуже не погана. але я вважаю що за велика кількість ЕП за шмот... P.S. Ячейку в ГБ я думаю буде проблематично виділити, і чим погано кідати їх в 6 слот?
|
|
| |
Milena | Дата: Середа, 22.02.2012, 19:30 | Сообщение # 64 |
Флудер
Статус:
| Quote (Седан) Я пропоную за ЕР-поінти зробити крафт 245-264 шмоток (ІК, ЦЛК) + фрост-шмот. І для цього виділити окрему ячейку ГБ. Я считаю, что это уже перебор. Может, тогда и GP тому, кому делали? =) Как правило, крафтят шмот не за свои ресурсы, а за ресы заказчика. И за что же тут давать ЕП? За то, что пару раз мышкой клацнули? Может, уж сразу всей гильдии ЕП? Кто-то делает барабаны, кто-то камни, кто-то пряжки и т.д. По-моему, полный бред. За фласки ЕП дают, потому что они необходимы каждому в рейде, но мало кто сам заботится об этом. Поэтому давайте не будет передергивать и превращать систему начисления ЕП/ГП в черт знает что.
|
|
| |
Jolar | Дата: Середа, 22.02.2012, 23:41 | Сообщение # 65 |
Імба
Статус:
| Лен, ты не уловила суть идеи... Суть в том что человек крафтить шмот за свои ингры и сдает его в ГБ
|
|
| |
Milena | Дата: Четвер, 23.02.2012, 00:20 | Сообщение # 66 |
Флудер
Статус:
| Лёша, суть уловила. Просто нет смысла закидывать такие вещи в ГБ. Их же всегда можно сделать по просьбе.
|
|
| |
Kotya | Дата: Понеділок, 07.05.2012, 21:19 | Сообщение # 67 |
Вчусь писати
Статус:
| Зробити так:люди які провинилися працюють на гб))
|
|
| |
Ордошам | Дата: Понеділок, 07.05.2012, 21:53 | Сообщение # 68 |
Задрот
Статус:
| ти таке в антанті побачив?
|
|
| |
Kotya | Дата: Вівторок, 08.05.2012, 18:11 | Сообщение # 69 |
Вчусь писати
Статус:
| да)
|
|
| |
Емпедокл | Дата: Понеділок, 04.06.2012, 20:28 | Сообщение # 70 |
Вчусь писати
Статус:
| Пробувши декілька місяців в гільдії, неможливо було непомітити як хаотично збираються рейди. На мою думку рейд-лідери в першу чергу беруть своїх знайомих та друзів, а потім уже кого невистачає, я б і сам так робив, тому нікого в цьому не виню, але так получється, що багато людей незнає коли вони попадуть в рейд ( буває що хтось побував уже 2ма а то і більше героями в рейдах, а хтось навіть 1м несходив) , і як їм краще розприділити свій час. Також дратує те, що рейди збираються "мовчки", в гільд чаті невидно скільки і кого ще потрібно, фул рейд чи ні. Можна ще і далі продовжити цей список... Що я пропоную? Я пропоную ввести в гільдії статік рейди, тобто на кожний рейд зіставити список персонажів(героїв) які у встановлений час одним і тим же складом будуть ходити по інстам. У нас в гільдії на даний момент 400+ персонажів, ну нехай не всі 80го лвл і достатньо екіпіровані, зробити 3-4 таких склади та назначити в кожному такому складі лідера. Для початку пропоную зіставити список не персонжів, а людей які стабільно грають, подивитися в кого і скільки персонажів, розбити їх на групи по 25 чоловік, можливо когось у запас хто нестабільно грає, створити на форумі тих самих 3-4 теми для кожного складу, де буде обговорюватися час наступний рейдів, хто буде, кого не буде, обмінятися телефонами, зараз вони є у кожного, якщо у когось невиходить можна домовитися з іншого складу хто є в онлайні щоб він замінив його, а 1й піде в рейд замість 2го. Ну щось в такому плані. Що стосується рейдів на 10 чоловік я навіть незнаю, частенько після рейдів у 25чол, ми продовжуємо йти в 10 і також не всі бажаючі попадають, уже навіть якщо в 2 рейди то 5 людей непопадає. Давайте зробимо хочаб 25тки
|
|
| |
Седан | Дата: Вівторок, 05.06.2012, 07:45 | Сообщение # 71 |
Філософ
Статус:
| В чомусь правда таки є, але проблема в гільдії в Рейд-Лідерах, а саме в їхній кількості. Збирають всього дві людини, Ланселот та Ордошам. Зібрати 1 рейд, в якому без тупняків, АФК та дісконів пройти по швидкому ЦЛК хочеться всім та це дуже важко, тому в першу чергу беруться ПЕРЕВІРЕНІ люди. Так новачкам важко на щось розраховувати на перших порах, але з часом все буде, головне попавши в рейд - зарекомендувати себе(я не маю на увазі ДПС). Я думаю, якщо в гільдії знайдеться ще одна(дві) людини, які готові будуть зібрати стоящий рейд, думаю проблема з непопаданням людей в 25 буде з часом відпадати. Тому що тому самому Ланселоту - набридає всіма твінками збирати рейди тому що він ГМ, і я його в цьому розумію та підтримую, кожній людині хочеться відпочинку (і не тільки в рейді).
Багато хто ходить мейнами в 25 із ЛФГ, а твінка хочуть одягнути в гільд-рейді, так також не правильно якось, як на мене...
|
|
| |
Емпедокл | Дата: Вівторок, 05.06.2012, 15:11 | Сообщение # 72 |
Вчусь писати
Статус:
| Quote (Седан) В чомусь правда таки є, але проблема в гільдії в Рейд-Лідерах, а саме в їхній кількості. Збирають всього дві людини, Ланселот та Ордошам ну так у них же не по 1 персонажу, я ж говорю поділити людей на групи по 25 чел, зробити щоб одні й тіж самі люди ходили в рейди, але тільки різними класами.
Quote (Седан) Багато хто ходить мейнами в 25 із ЛФГ, а твінка хочуть одягнути в гільд-рейді, так також не правильно якось, як на мене... само собою вирішиться питання про розподіл шмоту, а то кожен раз попадаєш з різними людьми у яких і епгп різне, сьогодні получиш шмотку бо нікому непотрібна, а завтра у тебе не було бі ніодного шансу її отримати. Ставити в рейди класи щоб половина була одягненою, а то у нас виходить в 1й рейд ідуть фул одіті, шмот просто йде на діз. Мені декілька разів самому повезло що ні меч з профа ні катушка з совета нікому були непотрібні, бо з тим епгп я б точно неполучив їх наприклад у 2му рейді. І навіть хоть бери і не ходи з деякими магами в рейди, бо їм потрібен той шмот, що і мені, а я в гільдії значно менше часу і відповідно шмот я получу в кращому випадку якщо повезе, або уже після них. Виходить той же самий ролл тільки уже залежить від складу рейду та потребностей. Хтось уже був одягнутий коли в гільдію вступив, хтось коли тільки ввели епгп, а решті навіть за обичні токени гп получають. Таке от...
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Вівторок, 05.06.2012, 23:08 | Сообщение # 73 |
Гігант мислі
Статус:
| Звичайно статики це гуд. І це самий оптимальний варіант для справедливого розподілу луту відносно EPGP системи. Але зрозумій одне, всі хочуть статичні рейди, але ніхто не може гарантувати свою присутність в статичному рейді жотижнево по графіку, тому завжди будуть 2-3 людей відсутні як мінімум. Якщо ввести запасних людей, які будуть замінювати їх в цьому разі, то це також не всім сподобається ... сидіти в Даларані в режимі очікування під час фарму гільдією ПвЕ контенту не всім буде до вподоби.
По мірі запаковування GS'ом, народ буде плавно вибувати із статиків, а це призведе по суті до щотижневої зміни та пере обдумування всього статика в корні, через відсутність Рейд бафу.
|
|
| | |
Емпедокл | Дата: Четвер, 07.06.2012, 04:01 | Сообщение # 75 |
Вчусь писати
Статус:
| Quote (Lanselot) але ніхто не може гарантувати свою присутність в статичному рейді жотижнево по графіку Quote (Lanselot) сидіти в Даларані в режимі очікування під час фарму гільдією ПвЕ контенту не всім буде до вподоби. у нас і так багато гравців тільки і роблять, що сидять в даларані, нащот заміни я уже говорив, просто домовлятися зарання кого небуде і брати когось із іншого складу на його місце в рейд, а він піде уже замість того хто його замінив. Quote (Lanselot) По мірі запаковування GS'ом, народ буде плавно вибувати із статиків Ну нескажи, зараз навпаки запакованим робити нічого і тим більше у нас є хтось фул одітий хто в рейди неходить? Кожний гравець як би він не був одягтутий раз в тиждень буде намагатися сходити в цлк25, просто заради фану.
|
|
| |
|