Вівторок, 24.12.2024, 13:44
Вітаю Вас хз хто | RSS
Головна
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
13:44
Обновить
Модератор форуму: Tess, Milena  
Реалізація основних ваших потреб та пропозицій
RellДата: Неділя, 04.12.2011, 18:30 | Сообщение # 61
Вчусь писати
Статус: :-)
розберіться будь-ласка зі званнями рл.ато якійсь бред получається.всі РЛ в 1ом рейді по 10кам. а решті шо робить?

Сообщение отредактировал Rell - Неділя, 04.12.2011, 19:10

СеданДата: Середа, 22.02.2012, 18:00 | Сообщение # 62
Філософ
Я пропоную за ЕР-поінти зробити крафт 245-264 шмоток (ІК, ЦЛК) + фрост-шмот. І для цього виділити окрему ячейку ГБ.

ЦЛК шмотка - 250 ЕР
ІК шмотка - 120 ЕР
Фрост - 10...50 ЕР

Перенесла, т.к. предупреждала, что в теме про EP за фласки ничего лишнего не писать. Milena

JolarДата: Середа, 22.02.2012, 19:15 | Сообщение # 63
Імба
ідея дуже не погана. але я вважаю що за велика кількість ЕП за шмот...
P.S. Ячейку в ГБ я думаю буде проблематично виділити, і чим погано кідати їх в 6 слот?

MilenaДата: Середа, 22.02.2012, 19:30 | Сообщение # 64
Флудер
Quote (Седан)
Я пропоную за ЕР-поінти зробити крафт 245-264 шмоток (ІК, ЦЛК) + фрост-шмот. І для цього виділити окрему ячейку ГБ.

Я считаю, что это уже перебор. Может, тогда и GP тому, кому делали? =)
Как правило, крафтят шмот не за свои ресурсы, а за ресы заказчика. И за что же тут давать ЕП? За то, что пару раз мышкой клацнули?
Может, уж сразу всей гильдии ЕП? Кто-то делает барабаны, кто-то камни, кто-то пряжки и т.д. По-моему, полный бред.
За фласки ЕП дают, потому что они необходимы каждому в рейде, но мало кто сам заботится об этом.
Поэтому давайте не будет передергивать и превращать систему начисления ЕП/ГП в черт знает что.

JolarДата: Середа, 22.02.2012, 23:41 | Сообщение # 65
Імба
Лен, ты не уловила суть идеи... Суть в том что человек крафтить шмот за свои ингры и сдает его в ГБ

MilenaДата: Четвер, 23.02.2012, 00:20 | Сообщение # 66
Флудер
Лёша, суть уловила. Просто нет смысла закидывать такие вещи в ГБ. Их же всегда можно сделать по просьбе.

KotyaДата: Понеділок, 07.05.2012, 21:19 | Сообщение # 67
Вчусь писати
Зробити так:люди які провинилися працюють на гб))

ОрдошамДата: Понеділок, 07.05.2012, 21:53 | Сообщение # 68
Задрот
ти таке в антанті побачив?

KotyaДата: Вівторок, 08.05.2012, 18:11 | Сообщение # 69
Вчусь писати
да)

ЕмпедоклДата: Понеділок, 04.06.2012, 20:28 | Сообщение # 70
Вчусь писати
Пробувши декілька місяців в гільдії, неможливо було непомітити як хаотично збираються рейди. На мою думку рейд-лідери в першу чергу беруть своїх знайомих та друзів, а потім уже кого невистачає, я б і сам так робив, тому нікого в цьому не виню, але так получється, що багато людей незнає коли вони попадуть в рейд ( буває що хтось побував уже 2ма а то і більше героями в рейдах, а хтось навіть 1м несходив) , і як їм краще розприділити свій час. Також дратує те, що рейди збираються "мовчки", в гільд чаті невидно скільки і кого ще потрібно, фул рейд чи ні. Можна ще і далі продовжити цей список...
Що я пропоную?
Я пропоную ввести в гільдії статік рейди, тобто на кожний рейд зіставити список персонажів(героїв) які у встановлений час одним і тим же складом будуть ходити по інстам. У нас в гільдії на даний момент 400+ персонажів, ну нехай не всі 80го лвл і достатньо екіпіровані, зробити 3-4 таких склади та назначити в кожному такому складі лідера.
Для початку пропоную зіставити список не персонжів, а людей які стабільно грають, подивитися в кого і скільки персонажів, розбити їх на групи по 25 чоловік, можливо когось у запас хто нестабільно грає, створити на форумі тих самих 3-4 теми для кожного складу, де буде обговорюватися час наступний рейдів, хто буде, кого не буде, обмінятися телефонами, зараз вони є у кожного, якщо у когось невиходить можна домовитися з іншого складу хто є в онлайні щоб він замінив його, а 1й піде в рейд замість 2го. Ну щось в такому плані.
Що стосується рейдів на 10 чоловік я навіть незнаю, частенько після рейдів у 25чол, ми продовжуємо йти в 10 і також не всі бажаючі попадають, уже навіть якщо в 2 рейди то 5 людей непопадає. Давайте зробимо хочаб 25тки

СеданДата: Вівторок, 05.06.2012, 07:45 | Сообщение # 71
Філософ
В чомусь правда таки є, але проблема в гільдії в Рейд-Лідерах, а саме в їхній кількості. Збирають всього дві людини, Ланселот та Ордошам. Зібрати 1 рейд, в якому без тупняків, АФК та дісконів пройти по швидкому ЦЛК хочеться всім та це дуже важко, тому в першу чергу беруться ПЕРЕВІРЕНІ люди. Так новачкам важко на щось розраховувати на перших порах, але з часом все буде, головне попавши в рейд - зарекомендувати себе(я не маю на увазі ДПС). Я думаю, якщо в гільдії знайдеться ще одна(дві) людини, які готові будуть зібрати стоящий рейд, думаю проблема з непопаданням людей в 25 буде з часом відпадати. Тому що тому самому Ланселоту - набридає всіма твінками збирати рейди тому що він ГМ, і я його в цьому розумію та підтримую, кожній людині хочеться відпочинку (і не тільки в рейді).

Багато хто ходить мейнами в 25 із ЛФГ, а твінка хочуть одягнути в гільд-рейді, так також не правильно якось, як на мене...

ЕмпедоклДата: Вівторок, 05.06.2012, 15:11 | Сообщение # 72
Вчусь писати
Quote (Седан)
В чомусь правда таки є, але проблема в гільдії в Рейд-Лідерах, а саме в їхній кількості. Збирають всього дві людини, Ланселот та Ордошам

ну так у них же не по 1 персонажу, я ж говорю поділити людей на групи по 25 чел, зробити щоб одні й тіж самі люди ходили в рейди, але тільки різними класами.

Quote (Седан)
Багато хто ходить мейнами в 25 із ЛФГ, а твінка хочуть одягнути в гільд-рейді, так також не правильно якось, як на мене...

само собою вирішиться питання про розподіл шмоту, а то кожен раз попадаєш з різними людьми у яких і епгп різне, сьогодні получиш шмотку бо нікому непотрібна, а завтра у тебе не було бі ніодного шансу її отримати. Ставити в рейди класи щоб половина була одягненою, а то у нас виходить в 1й рейд ідуть фул одіті, шмот просто йде на діз. Мені декілька разів самому повезло що ні меч з профа ні катушка з совета нікому були непотрібні, бо з тим епгп я б точно неполучив їх наприклад у 2му рейді. І навіть хоть бери і не ходи з деякими магами в рейди, бо їм потрібен той шмот, що і мені, а я в гільдії значно менше часу і відповідно шмот я получу в кращому випадку якщо повезе, або уже після них.
Виходить той же самий ролл тільки уже залежить від складу рейду та потребностей. Хтось уже був одягнутий коли в гільдію вступив, хтось коли тільки ввели епгп, а решті навіть за обичні токени гп получають. Таке от...

LanseløtДата: Вівторок, 05.06.2012, 23:08 | Сообщение # 73
Гігант мислі
Звичайно статики це гуд. І це самий оптимальний варіант для справедливого розподілу луту відносно EPGP системи. Але зрозумій одне, всі хочуть статичні рейди, але ніхто не може гарантувати свою присутність в статичному рейді жотижнево по графіку, тому завжди будуть 2-3 людей відсутні як мінімум. Якщо ввести запасних людей, які будуть замінювати їх в цьому разі, то це також не всім сподобається ... сидіти в Даларані в режимі очікування під час фарму гільдією ПвЕ контенту не всім буде до вподоби.

По мірі запаковування GS'ом, народ буде плавно вибувати із статиків, а це призведе по суті до щотижневої зміни та пере обдумування всього статика в корні, через відсутність Рейд бафу.

СеданДата: Середа, 06.06.2012, 08:59 | Сообщение # 74
Філософ
Статик-рейд - це добре. cool Якщо будуть статики із точними днями і годинами збору - так і бути, скачаю клієнт smile

ЕмпедоклДата: Четвер, 07.06.2012, 04:01 | Сообщение # 75
Вчусь писати
Quote (Lanselot)
але ніхто не може гарантувати свою присутність в статичному рейді жотижнево по графіку

Quote (Lanselot)
сидіти в Даларані в режимі очікування під час фарму гільдією ПвЕ контенту не всім буде до вподоби.

у нас і так багато гравців тільки і роблять, що сидять в даларані, нащот заміни я уже говорив, просто домовлятися зарання кого небуде і брати когось із іншого складу на його місце в рейд, а він піде уже замість того хто його замінив.
Quote (Lanselot)
По мірі запаковування GS'ом, народ буде плавно вибувати із статиків

Ну нескажи, зараз навпаки запакованим робити нічого і тим більше у нас є хтось фул одітий хто в рейди неходить? Кожний гравець як би він не був одягтутий раз в тиждень буде намагатися сходити в цлк25, просто заради фану.

Пошук:

TWS © 2008 - 2024р. Хостинг від uCoz