Реалізація основних ваших потреб та пропозицій
|
|
Ордошам | Дата: Середа, 20.07.2011, 18:55 | Сообщение # 46 |
Задрот
Статус:
| якшо ви незамитили то ветеранам який мають великий рейтинг Дкп Нетреба багато шмоту !!!!! бильшисть народу одитий!! А новачку взяти рейтинг Дкп це непроблема 2 нидили схлдити по всих рейдах з ги и Маєш високий Рейтинг!! Наведу приклад: Вси знають такий ник як Кеda Хлопець неграв довгийчас буквально за пив мисяця 3 по рейтингу дкп. Небачу вагомих причин про запровадження нової системи!
|
|
| |
Jolar | Дата: Середа, 20.07.2011, 20:59 | Сообщение # 47 |
Імба
Статус:
| Ти про шо?) Наскільки я знаю нової системи ніхто вводити не збирається =)
|
|
| |
Ордошам | Дата: Четвер, 21.07.2011, 10:49 | Сообщение # 48 |
Задрот
Статус:
| та я як всигда лоханулся недочитавши тему докинця) но я всеодно висказався нарахунок таблици)
|
|
| |
Ордошам | Дата: Четвер, 21.07.2011, 10:51 | Сообщение # 49 |
Задрот
Статус:
| кстати замитив дуже багато народу беруть без заявки на форуми чо так то?
|
|
| |
Jolar | Дата: Четвер, 21.07.2011, 12:01 | Сообщение # 50 |
Імба
Статус:
| незнаю в КМ спитай)
|
|
| |
Ордошам | Дата: Четвер, 21.07.2011, 17:23 | Сообщение # 51 |
Задрот
Статус:
| нада їх карати) сами признаюця)
|
|
| |
Зраз | Дата: Понеділок, 25.07.2011, 10:24 | Сообщение # 52 |
Вчусь писати
Статус:
| хотелось бы увидеть рейд календарь в гильдии и что бы его использовали. а то не понятно кто куда когда в какой рейд попадает. Вчера спецово отложил кучу дел, сидел ждал 17 00 как было написано в итоге фулл приходите завтра((((( не хотите аддон пишите на форуме кто когда идёт. реально времени жалко.
|
|
| |
Jolar | Дата: Понеділок, 25.07.2011, 13:19 | Сообщение # 53 |
Імба
Статус:
| Новоприбывшему попасть в 1 рейд почти анриал... Календаря у нас не будет... и в РК есть расписание гильд рейдов...
|
|
| |
Зраз | Дата: Понеділок, 25.07.2011, 14:54 | Сообщение # 54 |
Вчусь писати
Статус:
| что такое РК?? и почему так категорично не будет?? Додано (25.07.2011, 15:54) --------------------------------------------- ну РК я понял ... но пиши нормально , что бы не гадать. просто в Меседж дня не было указано первый рейд второй рейд ... мне жалко потеряного времени в пустую ... и что там в РК можно узнать про рейды?? тоже самое что в ги чате ... ничего ...
в чем сложность Гильд календаря аддона??? Лики его юзают ... хоть и не активно , но чтото пробуют. Вы вроде перешли и на нормальное разделение лута и на ТС и ДМ ... вчём загвоздка в ГК??
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Понеділок, 25.07.2011, 18:20 | Сообщение # 55 |
Гігант мислі
Статус:
| Все проблема не в рейд календарі то формуванні сетепу рейда а у вас та вашій мінливості. Якщо збирати по гільд календарі людей, то половина із тих хто має йти в 1-й чи 2-й рейд обов'язково не зайдуть і той час який буде їм назначений.
Пробували гільд календар, але він себе не виправдав на протязі 1-го місяця реєструвались тільки ті люди, в яких я і так впевнений що вони будуть. Багато людей просто ставили галочку на "можливо буду" - кому таке потрібно ?
Ми за даний момент збираємо 2-й гільд рейди в ЦЛК25. Попадають звичайно не всі, але попадає в них більшість гільдії, які хочуть рейдити та які якісно показують себе в плані ПвЕ.
П.С. Не порівнюй нашу гільдію до Ліків. В них ПвЕ настільки не організоване що навіть не має 1-го фулл гільд рейду.
|
|
| |
Зраз | Дата: Субота, 30.07.2011, 07:13 | Сообщение # 56 |
Вчусь писати
Статус:
| ну а если попробовать метод кнута и пряника??? допустим кто через календарь попадает в рейд тому плюс к роллу, ну понятно тому место забронировано, возможно ДКП за это давать ... подход к людям нужно найти ...
|
|
| |
ZagZag | Дата: Субота, 30.07.2011, 12:42 | Сообщение # 57 |
Краб
Статус:
| Наскільки я правильно памятаю то у нас на серве ГК трохи криво робить, він показуе евент тільки тоді коли онлайн є той хто зробив запис ( ну особисто у мене було так). Да і взагалі я не бачу сенсу його використовувать, є чітко визначений день та час для всіх основних Ги рейдів в 25-ки, то які ще питання?
|
|
| |
Lichmaster | Дата: Четвер, 27.10.2011, 07:34 | Сообщение # 58 |
Вчусь писати
Статус:
| Да, дкп это справедливо, но с другой стороны как одеться новичкам у которых меньше 1к еп и перебить % тех у который по 5-10к (и которые уже одеты в фул т10) это как минимум надо 4-8 месяцев данжить и ничего не лутать... :/ как-то не вдохновляет... И еще хочу задать два вопросика, 1) если допустим в цлк или са падает шмотка, которая уже никому не нужна (либо потому что у них лучше, либо потому что она у них уже есть) то будет ли начислен гп тому кому она нужна? Ну и 2 вопросик на последок: есть ли какой-нибудь приоритет между тем кто одевает мейн чара и тот кто ролит на твинка? O.o
|
|
| |
Ордошам | Дата: Четвер, 27.10.2011, 10:42 | Сообщение # 59 |
Задрот
Статус:
| ну дивись норм рейтинг еп береця за 2-3 тижни+ багато хто одитий+до тогож у тиг у кого5-10к можуть ити твинками або їх взагали нема в рейді.... Такош у нас иснує така система як багато шмоту одний людини то за Жирно) тобто з цлк Людина яка моє той имбо рейтинх невинесе весь шмот! Нарахунок твого 1) питання да буде начислятись,2) У нас дкп система якшо у того твинка Бильший рейтинг чим у тебе то Шмотка уйде твинку
|
|
| |
Гранрейсеро | Дата: Середа, 23.11.2011, 19:47 | Сообщение # 60 |
Вчусь писати
Статус:
| Я тут дещо чув про фляги для рейдів. У мене твінк 80 лвл і має фул траву, а просто сливать її на голд сенсу нема, бо чант і юва на мейні. Є можливість у мене кілька днів посидіти погребти траву у Норді для гільди. Тільки одна умова: ця трава йде на переробку у бутилочки і зберігається у довіреної особи у гільди(бажано у РЛа.
|
|
| |