Реалізація основних ваших потреб та пропозицій
|
|
Nexsys | Дата: Середа, 22.12.2010, 10:12 | Сообщение # 31 |
Нуб
Статус:
| Что-то в этом есть, 1ни сидят в рейдах постоянно и не могут выролить шмот, а 2е приходят в ги в зеленке идут в рейд и с разу выроливают по 1-3 шмотки и пропадают. В следущем рейде их и след простыл
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Середа, 22.12.2010, 16:49 | Сообщение # 32 |
Гігант мислі
Статус:
| я запропонував як можна вирішити цю проблему трішки вище. Критикуйте, доповнюйте, пишіть щось своє ...
|
|
| |
Tess | Дата: Середа, 22.12.2010, 17:43 | Сообщение # 33 |
Задрот
Статус:
| я за дкп
|
|
| |
Milena | Дата: Середа, 22.12.2010, 23:07 | Сообщение # 34 |
Флудер
Статус:
| Я думаю, система распределения лута нужна. Но с ДКП у новичков нет шанса взять вещь, пока все старички не получат то, что хотят. Наверно, лучше подойдет EPGP. Там у всех есть шанс, просто у ветеранов рейда он больше
|
|
| |
Pedro | Дата: Четвер, 23.12.2010, 12:25 | Сообщение # 35 |
Вчусь писати
Статус:
| Дкп це добре і вирішить усі питання)
|
|
| |
Yeley | Дата: Неділя, 16.01.2011, 18:59 | Сообщение # 36 |
Вчусь писати
Статус:
| Я за ТС хочу норм рейди з озвучкою для пояснення тактик и тд , шоб можна було покричати і нормально керувати пати . Також можна канал для спілкування самої гильди - вважаю шо скайп жре забагаторесурсів+ недоречний для багатьох людей. Сидіть в скайпі можна 3-5 людей А ТС нормальний для всіх . Хочу шоб розглянули мою пропозицію(розумію шо всім впадлу але.....)
|
|
| |
Smile | Дата: Субота, 02.04.2011, 13:18 | Сообщение # 37 |
Вчусь писати
Статус:
| я 100% за ДКП!! сам це відчув на своїй шкурі...був у гільдії ФРІДОМ мав норм званя і багаро разів ходили в Цлк і Са ,але одного божого дня прийшов на вихідних(субота чи неділя) пал 3600 гс ,а я мав 4900 гс (ходив уже разів напевно 13 в цлк на той момент ) і піпец кікнули 1 Боса в цлк 25 і не повірите з всіх ДД він виграв (жесть.а внього спочатку даже топора з Іч не було) ну потом ми пройшлись і він виграв аксесуар (воля смертоносного + шмотку т10) кароч вийшов він з інста в нього вже було 4800гс ну побув він ще декілька днів ,сходив знами ще раз ,а потом втік наф!!! я за те щоб новеньким ,які тільки 2-3 дня в гільдії не видавали епік шмоту і т10 .а то якось нагло якшо я не фортуновий чел і хожу з гі уже 2 місяця і не можу вибить Брінтоля Костяного Судю ,а тут якийсь клоун приходить і ролить??це норм ще я за Пве ТАблицю-- а то деякі за 1 поход в цлк можуть блін так одіться шо деякі за 5 походів так не вдіваються!!1тому я думаю все має бути чесно!
|
|
| |
Sashenka | Дата: Субота, 02.04.2011, 13:31 | Сообщение # 38 |
Задрот
Статус:
| стіна тексту, а толку нуль...
Кто трезвее,тот и сверху...
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Вівторок, 17.05.2011, 16:52 | Сообщение # 39 |
Гігант мислі
Статус:
| Хотілось би звернутися до Клас-Мастерів. Потрібно проводити набір в гільдію для збільшення ігрового онлайну. На даному етапі потрібні всі класи окрім Варів. Якщо у вас клас ранг КМ то можете здійснювати набір не тільки вашого класу а і інших класів. Консультуватися відносно класових питань будуть вже в тих КМ хто є на даний момент.
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Середа, 18.05.2011, 13:09 | Сообщение # 40 |
Гігант мислі
Статус:
| Флудим про набір в гільдію тут
|
|
| |
Lanseløt | Дата: П`ятниця, 20.05.2011, 17:18 | Сообщение # 41 |
Гігант мислі
Статус:
| Привіт всім. Хотілось би підбити підсумок ваших побажань та пропозицій, які було тут описані.- Коригування форуму (виконано)
- Система розподілу луту (виконано)
- Голосовий зв'язок (виконано)
Вроді би все що просили те втілив в життя. Що ще би хотілося вам змінити/добавити ? Коментуємо.
|
|
| |
Jolar | Дата: П`ятниця, 20.05.2011, 17:45 | Сообщение # 42 |
Імба
Статус:
| Большое спасибо за выше перечисленные работы, но теперь надо заставить народ пользоваться голосовой связью =)
|
|
| |
Lanseløt | Дата: П`ятниця, 20.05.2011, 18:14 | Сообщение # 43 |
Гігант мислі
Статус:
| Наданий момент в першому рейді РК користуються вже біля 15+ людей. Це досить якісний показник. На жаль більшість не може зрозуміти всієї простоти та зручності в користуванні цим голосовим чатом. Але час вважаю виправить цей нюанс. На даний період мене цікавлять наприклад використання фласок алхімії в рейдах. На жаль через малі запаси трави, вони досить проблемно фармляться а ціни на аукціоні досить кусаються. Тому все це заставило мене задуматись що до крафт потенціалу в гільдії. А саме забезпечення гільд банк дійсно потрібними ресурсами та виробами, які би були в пригоді багатьом. Зараз на даний момент думаю в цьому напрямку. Але хотілося би знову ж таки почути ваші пропозиції, що до цього.
|
|
| |
Jolar | Дата: П`ятниця, 20.05.2011, 19:33 | Сообщение # 44 |
Імба
Статус:
| Очень интересная идея...но опять же появятся люди которые будут только забирать ресурсы и изделия с гб и ничего не давать в замен, а людей готовых пополнять запасы единицы. И довольно часто встречаются люди которым просто напросто влом выкачать профы хотя бы основные, я сомневаюсь что они будут ценить труд других и вносить какой-то свой вклад. Я уже молчу про введения налога в гб может пол гильдии сдает еженедельно по 300г, что я считаю не такая уж и большая сумма, а остальные сидят и думают зачем это надо, я лучше чем фармить постоянно голд вообще не буду сдавать. Тоже я думаю будет с ресурсами, одни будут вкладывать, а другие вечно снимать...
|
|
| |
Lanseløt | Дата: П`ятниця, 20.05.2011, 22:43 | Сообщение # 45 |
Гігант мислі
Статус:
| Quote (Jolar) И довольно часто встречаются люди которым просто напросто влом выкачать профы хотя бы основные, я сомневаюсь что они будут ценить труд других и вносить какой-то свой вклад. Тому хочу ввести ранг АП в гільдії тільки відносно певних критерій, одною із яких буде якраз в врахована прокачка основних та додаткових проф. Тобто Ранг в гільдії не буде даватися на певних етапах без регу на сайті гільдії та без прокачки проф.
|
|
| |