Вівторок, 24.12.2024, 15:01
Вітаю Вас хз хто | RSS
Головна
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
15:01
Обновить
Модератор форуму: Tess, Milena  
Звання!
ОрдошамДата: Понеділок, 21.03.2011, 22:07 | Сообщение # 61
Задрот
Статус: :-)
Беспроблем !!! но тут така хохма була сьогодни ппц неповириш=) небуду на всю ги росказувати атто неправельно поймуть )
спитай у Іллі вин був присутній!!!він жопой чуствувала шо таке буде!!!

LanseløtДата: Вівторок, 22.03.2011, 01:31 | Сообщение # 62
Гігант мислі
Гільдія велика. Тому 2-а Зама мало.
Посада на Зама і досі вакантна.

ОрдошамДата: Вівторок, 22.03.2011, 01:45 | Сообщение # 63
Задрот
О_о

SashenkaДата: Вівторок, 22.03.2011, 20:11 | Сообщение # 64
Задрот
такс, ланса будем набухувати в неділю)

Додано (22.03.2011, 21:11)
---------------------------------------------
народ, як ви дивитесь на ідею організувати "Квест"?
Прошу вас, висловити свої пропозиції на рахунок формату заходу, нагород за перемогу і чи взагалі ідея варта уваги)
якшо ідею підтримають, організацію завдань я візьму на себе)

Кто трезвее,тот и сверху...

MilenaДата: Вівторок, 22.03.2011, 21:34 | Сообщение # 65
Флудер
Quote (Lanselot)
Твоя задача для початку буде проста, прийти на чатовку і набухати Ланса ... а далі розберемося по суді справи =)

Quote (Lanselot)
Посада на Зама і досі вакантна.

Судя по всему, Ланса еще никто не набухав biggrin

МуняДата: Середа, 23.03.2011, 12:40 | Сообщение # 66
Імба
Саня ну ти вже так хочеш бути Замом шо то капец..... Але мені здаєця ти не до кінця розумієш які на тебе будуть покладені обовязки. Втебе є 1 місяць щоб щось зробити.

MilenaДата: Середа, 23.03.2011, 12:54 | Сообщение # 67
Флудер
Если никто не против, я бы попробовала быть банкиром. Постараюсь, по крайней мере, не разорить гильдию =)

LutciferДата: Середа, 23.03.2011, 13:53 | Сообщение # 68
Нуб
Нік: Lutcifer
Стаж гри: трохи більше 1,5 роки.
В гільдії The West Spirit приблизно пів року.
Хочу подати свою кандидатуру на звання "Класс-мастер" у класі "Death Knight" (Рыцарь смерти).
Досягнення: 2000 в 2х2.
Активна участь в гільд рейдах(походах). Зобов"язуюсь виконувати всі покладені на мене обовязки.

ДК - это такая живучая имбо коробочка с синими глазками.©

SashenkaДата: Середа, 23.03.2011, 14:32 | Сообщение # 69
Задрот
cool ем... ви мене кагбе не зовсім правильно зрозуміли)
для мене посада не самоціль, ні то ні, я не хочу опускатись до випробувальних термінів і комусь шось доказувати.
не пройшла моя кандидатура - ну то й гуд) менше або більше часу проводити онлайн я все одно не буду (принаймні поки що) і на ставлення моє до когось це не вплине жодним чином.
Словом, я знімаю свою кандидатуру.
З.І. А ідею про квест, ви дарма сприйняли як ще одну спробу виїбнутись в намаганні зайняти посаду.
Ця ідея визріває у мене давно - просто часто попадаються викладачі, на парах у яких аби не заснути треба про щось думати.
От в процесі сидіння на таких "заняттях" і приходиться обдумувати все на світі).
І, до речі, хоча жодна людина не відреагувала на повідомлення про квест, я всеодно буду намагатися його зробити biggrin хоч вам і нецікаво sad

Додано (23.03.2011, 15:32)
---------------------------------------------
ахах, жесть!!! wacko
написав таку купу тексту не бачивши, що мене вже підвищили до Радника surprised

МуняДата: Середа, 23.03.2011, 14:33 | Сообщение # 70
Імба
оххх ти думаєш що взлиб ми когось без випробувального терміну?
ти або хочеш або ні, чесне слово як на базарі яблуками торгуєш.
Тебе даже на работу без випробувального терміну не візьмуть...

SashenkaДата: Середа, 23.03.2011, 14:36 | Сообщение # 71
Задрот
ггг, кароч раз уже взяли на термін і підвищили то нема куда діватись - буду нести тяжку ношу відповідальності на своєму хребті)

LanseløtДата: Середа, 23.03.2011, 17:55 | Сообщение # 72
Гігант мислі
такс ми маємо поки що 2 Зама, пару Клас-Мастерів, ну і я так зрозумів 2 Банкіра. В принципі не погано. Але не вистачає ще Рейд Лідерів.
Не розумію чому ця посада вас так відлякує ? Я помічаю дійсно якісних РЛів, але їхня скромність та невпевненість в собі не дає можливості себе проявити.

Принципі на даному етапі гільдії саме цього рангу не вистачає найбільше. В гільдії зараз досить не поганий показник в плані ПвЕ, тому що дня мені в ПМ звертається чимало людей, які би хотіли вступити в наші ряди. На даному етапі я не можу їх прийняти в гільдію, тільки тому, що буде досить дискомфортно збирати рейди. Більшість із гільдії не зможуть попадати в гільд рейд. Тому потрібно хоча би ще 1-н рейд Лідер, який би зміг зібрати свій рейд.
Хотів би звернути увагу на те, що більшість людей, які постійно в онлайні (а таких чи мало) мають як мінімум 2-а чара. Тобто вони попадають в 1-й рейд, а своїм твінком рейдять в 2-му також. Ці люди вже досить не погано запаковані ГС'ом та підготовлені в плані тактики рейдів. Тому 2-й рейд по суті не буде дуже відрізнятися від 1-го. Головне час, який дасть практику і знання новоприбулим, які займуть нішу в гільдії.

Я не маю на увазі відразу збирати рейди на 25-ть людей, для початку можна практикуватися в 10-ках. А далі час покаже. Звичайно спочатку буде важко, тому я буду допомагати при потребі.

Тому очікую ваші вакації на цей досить відповідальний та дуже важливий відносно гільдії ранг.

LutciferДата: Четвер, 24.03.2011, 12:02 | Сообщение # 73
Нуб
Нууу, я би спробував побути в якості РЛ, тактику на босів ніби то знаю, але як було вище сказано 2 посади зразу займати не можна =)

ДК - это такая живучая имбо коробочка с синими глазками.©

ОрдошамДата: Четвер, 24.03.2011, 19:43 | Сообщение # 74
Задрот
наф тоби той Клас Мастер будеш рл))))

LanseløtДата: П`ятниця, 25.03.2011, 01:48 | Сообщение # 75
Гігант мислі
Quote (Lutcifer)

Нууу, я би спробував побути в якості РЛ, тактику на босів ніби то знаю, але як було вище сказано 2 посади зразу займати не можна =)

да, але Рейд Лідер круче !

Пошук:

TWS © 2008 - 2024р. Хостинг від uCoz