Звання!
|
|
Holla | Дата: П`ятниця, 18.03.2011, 19:53 | Сообщение # 46 |
Вчусь писати
Статус:
| Нік:Holla Стаж гри:1.5 року Хочу запропонувати свою кандидатуру на звання "Элитный воин". В гі рейди хожу досить часто!В онлайні перебуваю часто
|
|
| |
Дохляк | Дата: П`ятниця, 18.03.2011, 20:14 | Сообщение # 47 |
Вчусь писати
Статус:
| Нік: Дохляк Граю на wowrovno приблизно 2 роки. В гільдії The West Spirit приблизно пів року. Хочу подати свою кандидатуру на звання "Класс-мастер" у класі "Воин". осягнення: 1950 в 2х2. Буду сумлінно виконувати покладені на мене обовязки.
|
|
| |
Мутант | Дата: П`ятниця, 18.03.2011, 20:19 | Сообщение # 48 |
Вчусь писати
Статус:
| Ник: Mutant Пів року граю).\ Хочу запропонувати свою кандидатуру на звання *Класс-матєр*. Буду слідкувати за правильним розвитком свого класу і давати інструктаж початківцям!!! Ник: Shakarr Хочу запропонувати свою кандидатуру на звання *Рейд-Лідер*. Хочу відродити 2-й гі-рейд! Забовязуюсь дотримуватись всі правил і вимог!!
|
|
| |
Sashenka | Дата: П`ятниця, 18.03.2011, 20:28 | Сообщение # 49 |
Задрот
Статус:
| Бачить Бог я не хотів цього робити) Нік: Sashenka (Для тих хто любить перекручувати не СашеЧка, а СаШенька, можна просто Саша) Стаж гри: 3,5 роки. В Вестах з дня їхнього створення. До цього були 2 невідомі гільдії "Dark Stream" (Ланс помнить ), "Dark Cult (по-моєму)". Незважаючи на порядний стаж гри (3,5 роки) – до сих пір вважаюсь ватою, чому не приділяю особливої уваги, оскільки ВОВ для мене перш а все можливість знаходитися у світі який мені знайомий ше з часів «Rain of Chaos» - тому гра до цих пір приносить мені задоволення. Себе вважаю адектВатною і спокійною людиною. Завжди допомагаю як не словом, то ділом, а то й голдом. Сам до речі частенько позичаю голд, але маю репутацію сумлінного віддавала боргів. Люблю випити в хорошій компанії співгільдійців пивка, а то й не тільки пивка. Хлопець, козеріг, вік 22 роки, освіта: економічна, юридична, звання мол. лейтенанта. Родом з Волині, вчуся у Львові. Онлайн намагаюсь бути постійно, хоча не завжди вдається (дівчина,навчання, сусід по кімнаті, який тоже шпілить у ВОВ). Беру участь у гі походах уже давно. Вважаю себе достойним кандидатом у Раду Гільдії, зобов’язуюсь всіляко допомагати і розвивати гільдію і тд. Ще якісь питання будуть?)
Кто трезвее,тот и сверху...
|
|
| |
Ордошам | Дата: П`ятниця, 18.03.2011, 21:29 | Сообщение # 50 |
Задрот
Статус:
| Ник: Ордошам прошу розглянути мою кандедатуру на посаду "Рада Гільдії" Граю 2 роки и нераз виконував цю роботу Онлайн кожен день(кроме празников) Буду старано виконувати покладенену на мене роботу!!!!
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Субота, 19.03.2011, 14:04 | Сообщение # 51 |
Гігант мислі
Статус:
| Пропоную впровадити переклад рангів на одну мову а не на суржик.
|
|
| |
Рекрут | Дата: Неділя, 20.03.2011, 14:18 | Сообщение # 52 |
Вчусь писати
Статус:
| Ник: Рекрут прошу розгланути мою кандедатуру на посаду "Банкір" граю 2 роки хочу допомогти ги по скики че нихто ненаписав заявку на це звання Буду старано виконувати цю роботу!
|
|
| |
Муня | Дата: Неділя, 20.03.2011, 14:44 | Сообщение # 53 |
Імба
Статус:
| Рекрут а скільки ти часу в гільді?
|
|
| |
Рекрут | Дата: Неділя, 20.03.2011, 15:02 | Сообщение # 54 |
Вчусь писати
Статус:
| гг до 1року доходить скоро юбелей=) подробнише зайди в онл подивись заметку яку писав андрій=)
Сообщение отредактировал Рекрут - Неділя, 20.03.2011, 15:10 |
|
| |
Муня | Дата: Понеділок, 21.03.2011, 11:19 | Сообщение # 55 |
Імба
Статус:
| повисив зайдеш розкажу що робить....
|
|
| |
Sashenka | Дата: Понеділок, 21.03.2011, 12:39 | Сообщение # 56 |
Задрот
Статус:
| шкода, що моя титанічна праця по написанню заявки пропала даром)
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Понеділок, 21.03.2011, 19:08 | Сообщение # 57 |
Гігант мислі
Статус:
| Будемо брати тебе Sashenka на випробувальний термін. Тому в тебе є можливість втілити свої пропозиції та побажання в чин гільдії. Вітаю. Будуть ще якісь вакації із вашої сторони ? Орд, на рахунок твоїх заявок відносно рангів. Ми не можемо дозволити монополізації рангів відносно гравців. 1-на людина = 1 посада перманентно на всі персонажі (це стосується тільки керівних рангів в гільдії), тобто якщо ти 1-н персонажем- Зам, то 2-м бути Банкіром не можеш.
|
|
| |
Sashenka | Дата: Понеділок, 21.03.2011, 19:29 | Сообщение # 58 |
Задрот
Статус:
| Ланс, як розуміти фразу "втілити свої пропозиції та побажання в чин гільдії"? Може "перебуваючи в новому чині"?
|
|
| |
Ордошам | Дата: Понеділок, 21.03.2011, 21:54 | Сообщение # 59 |
Задрот
Статус:
| Ланс я просто зрозумів шо мени зара Зам несвітить!!! томущо у сашенькі більше шансів на цю посаду!!! тому на писав 2 заявку на пала!!! тим паче на посаду банкір ніхто нехоче!!! Будем Старатись=)))
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Понеділок, 21.03.2011, 21:56 | Сообщение # 60 |
Гігант мислі
Статус:
| Ну для початку хотілося би заявити, що даний ранг вимагає ініціативних людей, які мають окрім того що би просто з'являтися в онлайні із цим рангом та здійснювати набір і гільдію, також займатися добробутом гільдії в цілому. Твоя задача для початку буде проста, прийти на чатовку і набухати Ланса ... а далі розберемося по суді справи =)
|
|
| |