Подача заявок
|
|
Lanseløt | Дата: Понеділок, 01.11.2010, 01:06 | Сообщение # 1 |
Гігант мислі
Статус:
| Привіт всім тим, хто хоче поповнити наші ряди гільдії. Вам потрібно пройти декілька етапів. Ці етапи потрібні для усунення інцидентів в майбутньому, та вирішує багато проблем організованості в гільдії.
Ну так розпочнемо із основного:- Реєстрація на сайті гільдії із попередньою заявкою що до вступу в гільдію, яку можливо подати в цій темі форуму.
- Вступивши в ряди гільдії ви зобов'язуєтеся ознайомитися із Статутом гільдії та виконувати його.
- Розглянути основні аспекти системи розподілу луту в гільдії EPGP. Скачати аддон EPGP LootMaster та EPGP.
- Скачати програму Raidcall - для голосового спілкування. Потрібно в рейдах гільдії.
- Ознайомитися із ПвЕ тактиками, для усунення організаційних питання та для загальної готовності в ПвЕ контенті.
Все це допоможе вирішити вам багато питання в ігровому процесі, та спростує в багатьох випадках роботу нам. Форма подання заявки що до вступу в гільдію Із 15.05.2011р. Заявки подаються по новій формі. Не коректно оформленні заявки не будуть розглядатись.- Нік чара, яким бажаєш вступити в гільдію The West Spirit;
- Ігровий клас чара, мейн спек та офф спек (якщо він є в наявності);
- Gear Score (GS) персонажа ПвЕ / ПвП;
- Скільки вам років (ваш особистий вік);
- Ваш ДПС/ХПС в рейді;
- Чи являється даний персонаж для вас основним (мейном). Варіанти відповіді: мейн / твінк;
- Вкажіть всіх своїх чарів (твінків);
- Стаж гри;
- Скільки годин Ви витрачаєте в день на ВоВ;
- Гільдія в якій перебував раніше (якщо вона була). Причина, яка змусила Вас піти із попередньої гільдії;
- Чому ви хочете приєднатись саме до нашої гільдії ? Основна причина;
- Чи перебуваєте ви в списку Нон-грата, та занесені в аддон Стор Лут ?
- Чи є у вас мікрофон та можливість користуватись ним? Із якої години по яку?;
- Скріншот інтерфейсу гри, а саме інтерфейс під час рейду;
- Скріншот присутності аддону Deadly Boss Mods (DBM) у вашому інтерфейсі;
- Скріншот Raidcall.
Скріншот можливо подати в будь-якому файлобміннику наприклад Радикал-Фото. Для того, що би скрін можна було приховати (для зручності перегляду), використовуй "Спойлер тексту", тобто впиши такий код: Code [spoiler][img]адреса до скріншота[/img][/spoiler]
"адреса скріншота" - буде вказана файлобмиком, на який ви заливаєте свій скріншот. *Заявки без скріншотів не розглядаються ! Зразок оформлення- Ланселот.
- Паладін / Танк / офф спек відсутній.
- ПвЕ 6006 GS / ПвП 5800 GS
- Мені 23.
- Граю танко, тому ДПС чи ХПС не має значення.
- Це мій основний персонаж (мейн).
- Anderson, Lanselot.
- Граю із 2007 року. На Рівному я із 2008 року.
- Біля 5-х годин.
- В гільдіях раніше не перебував.
- Бажання приєднатися в перспективну ПвЕ гільдію.
- Ні, в списку Нон-Грата ніколи не був та в Стоп Лут не занесений.
- Мікрофон є. Можу спілкуватись із 17:00 - 01:00;
- Скріншот присутності аддону Deadly Boss Mods (DBM) у вашому інтерфейсі
- Скріншот Raidcall
Після подання заявки на форум, для прискорення вступу в гільдію потрібно звернутися до офіцерського складу гільдії.
Клас-Мастери: Thrall, Sciper, Redefined, Orangee, Колос, Sargatanas
|
|
| |
Тухлик | Дата: П`ятниця, 01.07.2011, 13:17 | Сообщение # 151 |
Вчусь писати
Статус:
| тухлик маг / Спд (фрост)/фаер офф спек Играю с 2006 года . На Ровно я с 2011 года По разному не менее 2-ух часов в день был в ги синдикат она какБЭ распалася( желание присоеденится в перспективную пве ги
|
|
| |
Lanseløt | Дата: П`ятниця, 01.07.2011, 21:17 | Сообщение # 152 |
Гігант мислі
Статус:
| Serberg, Тухлик, напишіть в ПМ коли буду в онлайні.
|
|
| |
Tesco | Дата: Субота, 02.07.2011, 22:02 | Сообщение # 153 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Arootik 2. Палладин танк,ретро 3. 4года на сервере вов ровно. 4. 5-6часов 5. не важно 6. хочу ок пвешить.
|
|
| |
Damian | Дата: Субота, 02.07.2011, 22:33 | Сообщение # 154 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Блэйдшторм 2. Вар пве фури\пвп армс. 3. 3 с небольшим года. 4. 2-4 часа. 5. Лики смерти. 6. Моя склонность к пве составляющей игры тянет меня к поиску стабильного статика ЦЛК и СА. А также обсуждению пве аспектов игры с людьми которые действительно понимат о чём идёт речь). 7. см пункт 6.
|
|
| |
Transeddman | Дата: Неділя, 03.07.2011, 18:07 | Сообщение # 155 |
Вчусь писати
Статус:
| # Нік чара, яким бажаєш вступити в гільдію The West Spirit; Transedd
# Ігровий клас чара, мейн спек та офф спек (якщо він є в наявності); Shаman 1.Restoration / 2.Restoration
# Стаж гри; 5 +/- 0.2 y. На UAWOW с 15.01.2011
# Скільки годин Ви витрачаєте в день на ВоВ; 1-5 h.
# Гільдія в якій перебував раніше (якщо вона була). Причина, яка змусила Вас піти із попередньої гільдії; Faces of Death
# Чому ви хочете приєднатись саме до нашої гільдії ? Основна причина; Моя склонность к пве составляющей игры тянет меня к поиску стабильного статика ЦЛК и СА. А также обсуждению пве аспектов игры с людьми которые действительно понимат о чём идёт речь).©
# Скріншот інтерфейсу гри
Сообщение отредактировал Transeddman - Неділя, 03.07.2011, 18:11 |
|
| |
Бритваборис | Дата: Неділя, 03.07.2011, 18:38 | Сообщение # 156 |
Вчусь писати
Статус:
| Привіт! Хочу вступити в вашу ГІ. Жозель Маг (Вогонь\Льод)(6к гс Фул ПВЄ) граю з 2009р, приблизно 5-10 Був в Блудлегіоні ( Фанга кікнула за то що спитав в ігрока з гільди "Антанта" чи може він приймати в гільдію) як виявилося то був твінк Фанги
Є також твінки: Борисбритва(ДК ще не одітий) Бритваборис(ДК Танк 5.8 ДД під 6к) Virusok(Дру Балон 5.9)
Сообщение отредактировал Бритваборис - Неділя, 03.07.2011, 18:47 |
|
| |
ZagZag | Дата: Неділя, 03.07.2011, 20:34 | Сообщение # 157 |
Краб
Статус:
| Quote (Бритваборис) Фанга кікнула Тока за це я б дав премію!!!!Додано (03.07.2011, 21:34) --------------------------------------------- по теме: дочитав пост до конца і згадав ДК Бритваборис, колись був з ним в рейде, склалось недуже добре вряження про адекватність цієї людини.
Сообщение отредактировал ZagZag - Неділя, 03.07.2011, 20:07 |
|
| |
Drenor | Дата: Понеділок, 04.07.2011, 00:17 | Сообщение # 158 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Drenor 2. Rogue, Assassination. 3. 2.5роки. 4. Від 2 - 5 5. Faces of Death, відсутність пве аспекту. 6. Хочу приєднатися до перспективної пве гільдії.
0___________________________________0
Сообщение отредактировал BK201 - Понеділок, 04.07.2011, 00:19 |
|
| |
Акромант | Дата: Понеділок, 04.07.2011, 10:49 | Сообщение # 159 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Акромант 2. ДК (Фрост|Анхоли) 3. 2,5 года 4. ~2-3 часа 5. Faces of Death. надоел игнор согильдейцев, и безолаберность генерала. 6. Много знакомых, в рядах гильдии
|
|
| |
ZagZag | Дата: Понеділок, 04.07.2011, 10:53 | Сообщение # 160 |
Краб
Статус:
| Дренор, Акромант мені в ПМ в игре
|
|
| |
Somersby | Дата: Понеділок, 04.07.2011, 11:21 | Сообщение # 161 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Somersby 2. Шаман(в будущем Рестор) 3. 1год 4. 1-5 часа 5. Мафия.Отсутствие отзывчивости и помощи от согильдейцев. 6. Склонность к ПВЕ аспекту игры.
P.S. После проделанных мной манипуляций и регистраций,надеюсь на вашу снисходительность и вы сделаете для меня исключение,приняв в гильдию не взирая на 55уровень.
Сообщение отредактировал Somersby - Понеділок, 04.07.2011, 11:23 |
|
| |
Homer | Дата: Вівторок, 05.07.2011, 14:19 | Сообщение # 162 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Tyranus. 2. Вар/ Фурік / Армс (можу і танком якшо нада) 3. Граю із 2007 року. На Рівному я із 2009 року. 4. Біля 6-х годин. 5. Blood Legion. 6. Бажання приєднатися в перспективну ПвЕ гільдію.
|
|
| |
STPAX | Дата: Вівторок, 05.07.2011, 14:36 | Сообщение # 163 |
Вчусь писати
Статус:
| 1.Flabbs друль ферал.. основной персонаж 2. игровой стаж гдет 5 месяцов 3. гильдия всадники апокалипсиса, очень маленький онлайн 4.онлайн каждый день от 2 до 6 часов 5.хочу вступить в пве гильдию.. набраться опыта от опытных играков часто наблюдаю за пвп вашых игроков... недавно познокомился с локом zleoz
Сообщение отредактировал STPAX - Вівторок, 05.07.2011, 17:24 |
|
| |
ZagZag | Дата: Вівторок, 05.07.2011, 16:28 | Сообщение # 164 |
Краб
Статус:
| Quote (Homer) Blood Legion. Бажання приєднатися в перспективну ПвЕ гільдію. а чим тебе пве в БЛ невлаштовує?
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Вівторок, 05.07.2011, 17:11 | Сообщение # 165 |
Гігант мислі
Статус:
| Flabbs, переглянь ще раз форму подачі заявки.
Tyranus, відмовлено у вступі в гільдію через достатній онлайн варів в гільдії.
|
|
| |