Подача заявок
|
|
Lanseløt | Дата: Понеділок, 01.11.2010, 01:06 | Сообщение # 1 |
Гігант мислі
Статус:
| Привіт всім тим, хто хоче поповнити наші ряди гільдії. Вам потрібно пройти декілька етапів. Ці етапи потрібні для усунення інцидентів в майбутньому, та вирішує багато проблем організованості в гільдії.
Ну так розпочнемо із основного:- Реєстрація на сайті гільдії із попередньою заявкою що до вступу в гільдію, яку можливо подати в цій темі форуму.
- Вступивши в ряди гільдії ви зобов'язуєтеся ознайомитися із Статутом гільдії та виконувати його.
- Розглянути основні аспекти системи розподілу луту в гільдії EPGP. Скачати аддон EPGP LootMaster та EPGP.
- Скачати програму Raidcall - для голосового спілкування. Потрібно в рейдах гільдії.
- Ознайомитися із ПвЕ тактиками, для усунення організаційних питання та для загальної готовності в ПвЕ контенті.
Все це допоможе вирішити вам багато питання в ігровому процесі, та спростує в багатьох випадках роботу нам. Форма подання заявки що до вступу в гільдію Із 15.05.2011р. Заявки подаються по новій формі. Не коректно оформленні заявки не будуть розглядатись.- Нік чара, яким бажаєш вступити в гільдію The West Spirit;
- Ігровий клас чара, мейн спек та офф спек (якщо він є в наявності);
- Gear Score (GS) персонажа ПвЕ / ПвП;
- Скільки вам років (ваш особистий вік);
- Ваш ДПС/ХПС в рейді;
- Чи являється даний персонаж для вас основним (мейном). Варіанти відповіді: мейн / твінк;
- Вкажіть всіх своїх чарів (твінків);
- Стаж гри;
- Скільки годин Ви витрачаєте в день на ВоВ;
- Гільдія в якій перебував раніше (якщо вона була). Причина, яка змусила Вас піти із попередньої гільдії;
- Чому ви хочете приєднатись саме до нашої гільдії ? Основна причина;
- Чи перебуваєте ви в списку Нон-грата, та занесені в аддон Стор Лут ?
- Чи є у вас мікрофон та можливість користуватись ним? Із якої години по яку?;
- Скріншот інтерфейсу гри, а саме інтерфейс під час рейду;
- Скріншот присутності аддону Deadly Boss Mods (DBM) у вашому інтерфейсі;
- Скріншот Raidcall.
Скріншот можливо подати в будь-якому файлобміннику наприклад Радикал-Фото. Для того, що би скрін можна було приховати (для зручності перегляду), використовуй "Спойлер тексту", тобто впиши такий код: Code [spoiler][img]адреса до скріншота[/img][/spoiler]
"адреса скріншота" - буде вказана файлобмиком, на який ви заливаєте свій скріншот. *Заявки без скріншотів не розглядаються ! Зразок оформлення- Ланселот.
- Паладін / Танк / офф спек відсутній.
- ПвЕ 6006 GS / ПвП 5800 GS
- Мені 23.
- Граю танко, тому ДПС чи ХПС не має значення.
- Це мій основний персонаж (мейн).
- Anderson, Lanselot.
- Граю із 2007 року. На Рівному я із 2008 року.
- Біля 5-х годин.
- В гільдіях раніше не перебував.
- Бажання приєднатися в перспективну ПвЕ гільдію.
- Ні, в списку Нон-Грата ніколи не був та в Стоп Лут не занесений.
- Мікрофон є. Можу спілкуватись із 17:00 - 01:00;
- Скріншот присутності аддону Deadly Boss Mods (DBM) у вашому інтерфейсі
- Скріншот Raidcall
Після подання заявки на форум, для прискорення вступу в гільдію потрібно звернутися до офіцерського складу гільдії.
Клас-Мастери: Thrall, Sciper, Redefined, Orangee, Колос, Sargatanas
|
|
| |
Tid | Дата: Четвер, 23.06.2011, 21:06 | Сообщение # 136 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Tid 2. Пал (танк.оффспека нет) 3. Играю 2008 г на ровно с 2010 4. 3-6 ч
|
|
| |
Kage | Дата: П`ятниця, 24.06.2011, 20:32 | Сообщение # 137 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Kage 2. Маг (Фаер\Аркан) 3. 2.5роки 4. 3-5 годин 5. До цього часу перебував в 4х гільдіях: 1) УПА - пішов бо гільдія розпалась 2) The West Spirit - Пішов через декілька тижнів пвсля переходу ровно на ЛК, тому що тоді гільдія не розвивалась а топталась на місці... 3) No Mercy - Пішов із за конфлікта з согільдійцем 4) Blood Legion - кікнули із за довгого оффлайну 6. Тому що The West Spirit моя перша гільда, до того як я почав грати магом, я грав варом (Kadzekage) яким був в гільді з 46лвл до 70 коли я його видалив...також тому що зі всіх гільдій де я був мені найбільше подобається The West Spirit, і також в цій гільдії є мій друг Fineedge.
Сообщение отредактировал Kage - П`ятниця, 24.06.2011, 20:35 |
|
| |
Cvetok | Дата: Субота, 25.06.2011, 03:23 | Сообщение # 138 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Cvetok 2. Пал, холи 3. с 2005 (начинал на wowEmu) 4. 3-4 5. En hor (и сейчас там второй перс) 6. Охота играть в слаженной команде с хорошей дисциплиной.
Есть мульты с прокачанными профами (450/450): шахта, травы, начертание, алхимия, кожа/шкуры, юва, кузня.
|
|
| |
Артис | Дата: Субота, 25.06.2011, 09:03 | Сообщение # 139 |
Вчусь писати
Статус:
| 1 Артис 2 ДК анхоли(ПВП) льод (ПВЕ) 3 3роки 4 3-5 годин 5 Лост Хевен несподобалася гільда 6 Бажання приєднатися в перспективну ПвЕ гільдію.
|
|
| |
ZagZag | Дата: Субота, 25.06.2011, 10:32 | Сообщение # 140 |
Краб
Статус:
| Cvetok отпиши мені в грі.
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Субота, 25.06.2011, 16:43 | Сообщение # 141 |
Гігант мислі
Статус:
| Quote (Demonator) 1Tid 2Пал (танк.оффспека нет) 3Играю 2008 г на ровно с 2010 4 3-6 ч
Напишеш коли будеш онлай комусь із Клас-Мастерів. Список їх із верху теми.
Quote (Артис) 1 Артис 2 ДК анхоли(ПВП) льод (ПВЕ) 3 3роки 4 3-5 годин 5 Лост Хевен несподобалася гільда 6 Бажання приєднатися в перспективну ПвЕ гільдію.
Артис, відмовлено в ступі в гільдію.
|
|
| |
Cvetok | Дата: Неділя, 26.06.2011, 13:15 | Сообщение # 142 |
Вчусь писати
Статус:
| Quote (ZagZag) Cvetok отпиши мені в грі. пока не могу попасть на тебя в оннлайне. А говорить конкретно с тобой или можно с любым офицером ГИ ?
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Неділя, 26.06.2011, 17:02 | Сообщение # 143 |
Гігант мислі
Статус:
| Quote (Cvetok) пока не могу попасть на тебя в оннлайне. А говорить конкретно с тобой или можно с любым офицером ГИ ?
Для спрощення робиться так: 1. Заходиш і таблицю онлайну 2. Вводиш ніки Клас-Мастерів (вони подані у шапці теми). 3. Отримуєш інвайт.
|
|
| |
Седан | Дата: Понеділок, 27.06.2011, 00:37 | Сообщение # 144 |
Філософ
Статус:
| 1. Седан 2. хіл/балон + є шмот на ферала 3. 2 роки. 4. Після роботи, із 18:00 до 1:00 (час гри може вар"юватись). 5. БЛ. Скучно. 6. Хочу спробувати щось нове.
Сообщение отредактировал shock - Понеділок, 27.06.2011, 00:38 |
|
| |
Irrlicht | Дата: Понеділок, 27.06.2011, 18:13 | Сообщение # 145 |
Краб
Статус:
| 1. Irlicht, Brentus 2. Шаман Элем/Ресто 3. Давно 4. От часа и больше 5. не помню 6. Люблю пве и коллектив
|
|
| |
курт | Дата: Середа, 29.06.2011, 18:05 | Сообщение # 146 |
Вчусь писати
Статус:
| 1) Koort, Вофка 2) Пал(Танк,Хіл,дд)Маг (Спд) 3) 2 Рокі 4) Мінімум 2 год 5) Thunder of War (Розпалась) 6) Мій брат и друг у вас в гільдіі
|
|
| |
Komsomolets | Дата: Середа, 29.06.2011, 20:03 | Сообщение # 147 |
Вчусь писати
Статус:
| Komsomolets Вар / Поки що Фурі, но буде в майбутньому + Танк Рік граю! Біля 2-3-х годин. В гільдіях раніше не перебував. Бажання приєднатися в перспективну ПвЕ гільдію.
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Четвер, 30.06.2011, 02:40 | Сообщение # 148 |
Гігант мислі
Статус:
| курт, напишеш комусь в онлайні. DEMoniggs, Відмовлено.
|
|
| |
Glladiator | Дата: Четвер, 30.06.2011, 17:35 | Сообщение # 149 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Glladiator 2. Воин/Фури/ оф спек отсутствует 3. играю с 2006 на Ровно с 2008 по моему 4. играю часа по 3-4 бывает и больше вообщем как получится ,робота,и погулять же ещё хочется))) 5. Dream Guards расспалась, мож и видели такую мы часто рейды мутили лфг и лут честный был) 6. Желаение попасть в хорошую и справедливую гильдию
|
|
| |
Serberg | Дата: Четвер, 30.06.2011, 18:52 | Сообщение # 150 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Forous 2. Лок /дестро /демонолог 3. играю с 2009 года 4. около 5-и часов 5. Vermilion Must Die (ливнул так как согильдийцы тырят лут с цлк без рола) 6. желание присоединиться в перспективную ПвЕ гильдию
Сообщение отредактировал Serberg - П`ятниця, 01.07.2011, 18:50 |
|
| |