Обмеження на прийом нових гравців
|
|
Sashenka | Дата: Неділя, 03.04.2011, 21:13 | Сообщение # 1 |
Задрот
Статус:
| Мене дуже турбує ситуація, яка склалась в нашій гільді останнім часом. Прийом нових людей в гільду відбувається стаханівськими темпами, але як це не сумно, кількість не переростає у якість. Приклади Деза, Смайл, Прицепа наводять на думки про те, що варто припинити прийняття нових людей в гільду (виняток становлять ті гравці, яких ви знаєте давно і десь з ними стикались). З метою недопущення присутності БИДЛА в нашій гільді, прошу керівництво звернути увагу на цей аспект життя гільдії.
Кто трезвее,тот и сверху...
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Неділя, 03.04.2011, 22:07 | Сообщение # 2 |
Гігант мислі
Статус:
| Перше враження завжди може бути обманним. За пару хв спілкування в ПМ чи на форумі, оцінити її адекватність не можливо. Адекватність та можливість жити із колективом на жаль притаманні не всім. Ну і звичайно вони переважно проявляють себе в рейдах. Люди звикли до без порядку та цінять своє его понад усе. Тому часто ігнорують правила та якусь атмосферу яка вже створена в гільдії. Наявний приклад це сьогоднішній інцидент в рейді із магом. Вчора пригадую, як він питав тактику на ЦЛК 10 на цей же екаунтер (Кривавий Союз) . На що йому гільдія відповіла просто: "Вся тактика описана на сайті гільдії, глянь туди". Але він проігнорував це. Для чого йому все це ? Він ж одівся без мінімального поняття ПвЕ, на баганому Мангусі. Там тактики не потрібно було по суті взагалі. А тепер просто ігнорує те що йому радять. Хоча сайт гільдії вирішує багато проблем, організаційних та ігрових. Але регатися такий тип людей не вважає за потрібним на гільд сайт, що в майбутньому буде відображатися на таких аспектах як "не знав, чи не чув про щось, бо не користуюся вашим сайтом взагалі, мені це не потрібно", а таких слів я чув багато, це є перше ігнорування правил та потреб, які повинні виконуватися тільки тому, що сайт створений все ж таки для чогось а не просто так. Думаю надалі набирати в гільдію без заявки в гільдію через форум, не будемо. Якщо людина відразу відмовляється від цього, значить перечить правилам що не є гуд. А якщо не може зареєструватися на сайті значить його рівень IQ настільки мізерний що думаю їм також тут не місце.
|
|
| |
Sashenka | Дата: Понеділок, 04.04.2011, 06:39 | Сообщение # 3 |
Задрот
Статус:
| Та я не про те, через форум чи ні людину приймати. Я про те, щоб приймати тільки людей з якими ви вже десь стикались у грі, а не всіх підряд. Я просто не можу зрозуміти ДЛЯ ЧОГО такий активний набір? У нас що людей мало?
Сообщение отредактировал Sashenka - Понеділок, 04.04.2011, 06:40 |
|
| |
Lanseløt | Дата: Вівторок, 05.04.2011, 01:36 | Сообщение # 4 |
Гігант мислі
Статус:
| Quote (Sashenka) Я просто не можу зрозуміти ДЛЯ ЧОГО такий активний набір? Більшість людей, які хочуть вступити в гільдію це френди тих, хто вже є в наших рядах. І тільки малий відсоток із них це люди, які до гільдії не мають ніякого відношення. Метою гільдії завжди було процвітання та комфортна атмосфера в гільдії. Для деяких аспектів гри потрібний певна кількість людей в онлайні, поки що ми не досягнули цієї планки. Забагато людей в гільдії не буває, це факт. Є хіба що керівництво гільдії, яке не може задовольнити потреби такої кількості людей в гільдії. Те що в гільдії буває певний прошарок неадекватних людей - не біда. Вони завжди були і будуть. Такого роду проблеми не вирішуються якимсь особливим методом фільтрування та відбору гравців, чи обмеження набору в гільдію. А просто відсіюванням їх із ряду гільдії, при порушеннях, чи неадекватній поведінці.
|
|
| |
Funboy | Дата: Четвер, 13.10.2011, 16:23 | Сообщение # 5 |
Вчусь писати
Статус:
| Quote (Lanselot) Більшість людей, які хочуть вступити в гільдію це френди тих, хто вже є в наших рядах. он воно як.. я думав більшість по шмот йде
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Четвер, 13.10.2011, 23:02 | Сообщение # 6 |
Гігант мислі
Статус:
| Funboy, більшість просто хоче грати комфортно.
|
|
| |
Lutcifer | Дата: Четвер, 13.10.2011, 23:45 | Сообщение # 7 |
Нуб
Статус:
| Quote (Lanselot) Те що в гільдії буває певний прошарок неадекватних людей - не біда. Вони завжди були і будуть. Такого роду проблеми не вирішуються якимсь особливим методом фільтрування та відбору гравців, чи обмеження набору в гільдію. А просто відсіюванням їх із ряду гільдії, при порушеннях, чи неадекватній поведінці. Funboy якраз відноситься до такого прошарку. Суджу за оформеленням заявки вступу.
ДК - это такая живучая имбо коробочка с синими глазками.©
|
|
| |
Lanseløt | Дата: П`ятниця, 14.10.2011, 12:21 | Сообщение # 8 |
Гігант мислі
Статус:
| Lutcifer, знаю того краба особисто не перший рік. Головне, що би було все те, що вимагається при вступі. А саме РК та аддни. Все це скачав.
|
|
| |
Sashenka | Дата: Неділя, 16.10.2011, 20:04 | Сообщение # 9 |
Задрот
Статус:
| Соррі, що вклинююсь у вашу розмову пісял трьох тижнів перерви, але ...
Ланс, на жаль, знайомство з тобою ще не означає адекватність людини
|
|
| |
Муня | Дата: Понеділок, 17.10.2011, 08:40 | Сообщение # 10 |
Імба
Статус:
| а я просто напишу дурдом
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Понеділок, 17.10.2011, 13:29 | Сообщение # 11 |
Гігант мислі
Статус:
| Quote (Sashenka) Соррі, що вклинююсь у вашу розмову пісял трьох тижнів перерви, але ... Ланс, на жаль, знайомство з тобою ще не означає адекватність людини
Я та Льоша вимагаємо від новоприбулих тільки одного - готовності до рейдів. А саме: - РК - Знання тактик в плані ПвЕ - аддонів які використовуються при роздачі луту
Аддони в нього є в повному обсязі. В РК зареєструвався в цей ж день коли і подавав заявку на форум.
П.С. Якщо людина веде себе не адекватно чи не належним чином за це звичайно можна завжди виключити, навіть якщо це мій знайомий(а). При насиченому онлайні я не помітив нічого поки такого. ... хоча мабуть ви спостережливіші та частіше буваєте за мене в грі, оспорювати із вами не буду.
П.С. Основна мета заявки на форумі ознайомити людину із вимогами, які постають перед нею (потреба в РК, аддонах) та відповідно перевірка наявності всього цього.
|
|
| |
Funboy | Дата: Понеділок, 17.10.2011, 14:58 | Сообщение # 12 |
Вчусь писати
Статус:
| стільки нового взнав про себе :3 да в заявці я трохи погнав, но з твінка 65 лвл нічого не візьмеш, того й небуло нічо там писать вирішив кінуть його до вас в гільду, але ви тепер ткі класні шо уже тільки через ваш форум до вас попасти можна я колись якийсь таки вклад в вест спіріти робив мабуть, но про це знє лише ланс, тому він ручився за мене да! можете мене кікнуть, я не ображусь мабуть :3 я ж такий неадевтний) і доречі ланс вас обманув, ніяких аддонів я не ставив, бо рейдами не захоплююсь :3
|
|
| |
Муня | Дата: Понеділок, 17.10.2011, 15:04 | Сообщение # 13 |
Імба
Статус:
| ай ай ай як ти мін падставить так нашого ГМ, як тепер йому можна довіряти?
|
|
| |
Funboy | Дата: Понеділок, 17.10.2011, 15:51 | Сообщение # 14 |
Вчусь писати
Статус:
| ну він цим вам нічого страшного не зробив) зато він заступився за мене, чим проявив свою блгородність :3
|
|
| |
Муня | Дата: Понеділок, 17.10.2011, 16:55 | Сообщение # 15 |
Імба
Статус:
| хм я вот не вобіду хочу сказати але питання а ти сам за себе неможеш постоять?)))
|
|
| |