Подача заявок
|
|
Lanseløt | Дата: Понеділок, 01.11.2010, 01:06 | Сообщение # 1 |
 Гігант мислі
Статус: 
| Привіт всім тим, хто хоче поповнити наші ряди гільдії. Вам потрібно пройти декілька етапів. Ці етапи потрібні для усунення інцидентів в майбутньому, та вирішує багато проблем організованості в гільдії.
Ну так розпочнемо із основного:- Реєстрація на сайті гільдії із попередньою заявкою що до вступу в гільдію, яку можливо подати в цій темі форуму.
- Вступивши в ряди гільдії ви зобов'язуєтеся ознайомитися із Статутом гільдії та виконувати його.
- Розглянути основні аспекти системи розподілу луту в гільдії EPGP. Скачати аддон EPGP LootMaster та EPGP.
- Скачати програму Raidcall - для голосового спілкування. Потрібно в рейдах гільдії.
- Ознайомитися із ПвЕ тактиками, для усунення організаційних питання та для загальної готовності в ПвЕ контенті.
Все це допоможе вирішити вам багато питання в ігровому процесі, та спростує в багатьох випадках роботу нам. Форма подання заявки що до вступу в гільдію Із 15.05.2011р. Заявки подаються по новій формі. Не коректно оформленні заявки не будуть розглядатись.- Нік чара, яким бажаєш вступити в гільдію The West Spirit;
- Ігровий клас чара, мейн спек та офф спек (якщо він є в наявності);
- Gear Score (GS) персонажа ПвЕ / ПвП;
- Скільки вам років (ваш особистий вік);
- Ваш ДПС/ХПС в рейді;
- Чи являється даний персонаж для вас основним (мейном). Варіанти відповіді: мейн / твінк;
- Вкажіть всіх своїх чарів (твінків);
- Стаж гри;
- Скільки годин Ви витрачаєте в день на ВоВ;
- Гільдія в якій перебував раніше (якщо вона була). Причина, яка змусила Вас піти із попередньої гільдії;
- Чому ви хочете приєднатись саме до нашої гільдії ? Основна причина;
- Чи перебуваєте ви в списку Нон-грата, та занесені в аддон Стор Лут ?
- Чи є у вас мікрофон та можливість користуватись ним? Із якої години по яку?;
- Скріншот інтерфейсу гри, а саме інтерфейс під час рейду;
- Скріншот присутності аддону Deadly Boss Mods (DBM) у вашому інтерфейсі;
- Скріншот Raidcall.
Скріншот можливо подати в будь-якому файлобміннику наприклад Радикал-Фото. Для того, що би скрін можна було приховати (для зручності перегляду), використовуй "Спойлер тексту", тобто впиши такий код: Code [spoiler][img]адреса до скріншота[/img][/spoiler]
"адреса скріншота" - буде вказана файлобмиком, на який ви заливаєте свій скріншот. *Заявки без скріншотів не розглядаються ! Зразок оформлення- Ланселот.
- Паладін / Танк / офф спек відсутній.
- ПвЕ 6006 GS / ПвП 5800 GS
- Мені 23.
- Граю танко, тому ДПС чи ХПС не має значення.
- Це мій основний персонаж (мейн).
- Anderson, Lanselot.
- Граю із 2007 року. На Рівному я із 2008 року.
- Біля 5-х годин.
- В гільдіях раніше не перебував.
- Бажання приєднатися в перспективну ПвЕ гільдію.
- Ні, в списку Нон-Грата ніколи не був та в Стоп Лут не занесений.
- Мікрофон є. Можу спілкуватись із 17:00 - 01:00;
- Скріншот присутності аддону Deadly Boss Mods (DBM) у вашому інтерфейсі
- Скріншот Raidcall
Після подання заявки на форум, для прискорення вступу в гільдію потрібно звернутися до офіцерського складу гільдії.
Клас-Мастери: Thrall, Sciper, Redefined, Orangee, Колос, Sargatanas
|
|
| |
Alucardia | Дата: Неділя, 28.08.2011, 13:24 | Сообщение # 226 |
 Вчусь писати
Статус: 
| 1) Alucardia 2) варлок дестро ПВЕ/ПВП 3) 5.2к ПВЕ, 5к ПВП 4) ДПС в ЦЛК от 5.5к и выше, если не ленюсь :Р 5) мейн перс 6) этой осенью будет 4 года. 7) в будние дни, когда учеба, могу не появляться в сети. все зависит от свободного времени, потому точно сказать не могу. в рейде сижу до последнего. даже если это 3 часа ночи 8) AntantA. достаточно причин, чтоб уйти. расписывать не особенно хочется. говоря в целом, не очень пришлись по душе новые правила. 9) хотелось бы найти более коммуникабельных людей, с которыми не только ходить в рейды, а и общаться и, если понадобится, помогать будет приятно. 10) нет, не состою и как-то не сильно хочется
|
|
| |
zxKailxz | Дата: Неділя, 28.08.2011, 20:21 | Сообщение # 227 |
 Вчусь писати
Статус: 
| ну а если я скачаю DBM и поставлю рк и настрою его норм и виложу скрины возьмете?
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Неділя, 28.08.2011, 20:55 | Сообщение # 228 |
 Гігант мислі
Статус: 
| оформи заявку належним чином і тоді буде якась конструктивна розмова.
П.С. Варів в гільдії по суті вистачає, тому не бачу потреби добирати ще декількох людей які ще і не розуміють що таке DBM І для чого все це.
|
|
| |
zxKailxz | Дата: Неділя, 28.08.2011, 21:10 | Сообщение # 229 |
 Вчусь писати
Статус: 
| давай я оформлю завтра норм заявку и потом посмотриш ... не впринципе DBM штука хорошая ну я привык что например в скайпе 1 человек сидыт с етом аддоном и все нам говорит через скок что будет на рейтах...)
Сообщение отредактировал zxKailxz - Неділя, 28.08.2011, 22:02 |
|
| |
Lanseløt | Дата: Понеділок, 29.08.2011, 00:35 | Сообщение # 230 |
 Гігант мислі
Статус: 
| Quote (zxKailxz) давай я оформлю завтра норм заявку и потом посмотриш ... не впринципе DBM штука хорошая ну я привык что например в скайпе 1 человек сидыт с етом аддоном и все нам говорит через скок что будет на рейтах...)
Ти робиш заявку не для мене чи когось а для себе. П.С. По Скайпу рейдять тільки краби.
|
|
| |
zxKailxz | Дата: Понеділок, 29.08.2011, 09:19 | Сообщение # 231 |
 Вчусь писати
Статус: 
| 1.Зилл 2.Воин\дд 3.гс(пве 5.4),(пвп5.4) 4.в ос дпс 3.5 са 4.5 ... 5.Мейн 6.граю з 2010 7.(4-6) часов в день 8.Messenger of Excalibur- причина ухода - плохой онлайн и нету походов в инсты 9.Потрыбна хороша ги с норм онлайном и хорошимы людьми 10.Ні, в списку Нон-Грата ніколи не був та в Стоп Лут не занесений. 11.12.13. в альбоме...
|
|
| |
Kolgosp | Дата: Понеділок, 29.08.2011, 11:23 | Сообщение # 232 |
 Вчусь писати
Статус: 
| Нік чара, яким бажаєш вступити в гільдію The West Spirit; Kolgosp Ігровий клас чара, мейн спек та офф спек (якщо він є в наявності); ДК (дд, оффтанк) Gear Score (GS) персонажа ПвЕ / ПвП; Ваш ДПС/ХПС в рейді;7-11к Чи являється даний персонаж для вас основним (мейном). Варіанти відповіді: мейн / твінк; немаю твінків, лише цей чар Стаж гри; роки з 3.5 - 4 ) Скільки годин Ви витрачаєте в день на ВоВ; не особливо багато, біля 2 Гільдія в якій перебував раніше (якщо вона була). Причина, яка змусила Вас піти із попередньої гільдії; Faces of Death не грав вов 2 місяці Чому ви хочете приєднатись саме до нашої гільдії ? Основна причина; багато знайомих Чи перебуваєте ви в списку Нон-грата, та занесені в аддон Стор Лут ? в жодному з списків не числюсь Скріншот інтерфейсу гри, а саме інтерфейс під час рейду; Скріншот присутності аддону Deadly Boss Mods (DBM) у вашому інтерфейсі; Скріншот Raidcall.
|
|
| |
ZagZag | Дата: Понеділок, 29.08.2011, 17:39 | Сообщение # 233 |
 Краб
Статус: 
| zxKailxz, Відмовлено. Kolgosp, Додай скріншоти. І крім того це точно твій перс?, бо я памятаю коли з ним були проблеми, їм разів 5 чі 6 перекидувались різні люди.
Сообщение отредактировал ZagZag - Понеділок, 29.08.2011, 18:13 |
|
| |
Grumpy | Дата: Середа, 31.08.2011, 09:27 | Сообщение # 234 |
 Вчусь писати
Статус: 
| -Grumpy -авар, со сторим спеком ищо неопредилился кем хочу бить...но есть пару шмоток и на дд и на танка! -4659 пвп/пве -не провиряв -основний -4 роки -як коли а там всередньом 4-5г. -ВАНШОТ СКУАД, ливнув из-за того шо небуло рейд походов! -Порадили вашу ги як перспективну... -нет
Сообщение отредактировал Grumpy - Середа, 31.08.2011, 09:30 |
|
| |
ZagZag | Дата: Середа, 31.08.2011, 10:49 | Сообщение # 235 |
 Краб
Статус: 
| Grumpy, на даний момент у гільдії є перебор варів, тому нажаль вимушені відмовити.
|
|
| |
Kolgosp | Дата: Субота, 03.09.2011, 11:41 | Сообщение # 236 |
 Вчусь писати
Статус: 
| 1. Kolgosp 2. ДК - анхолі-блуд 3. ??? 4. 7-11к 5. мейн / твінк; твінків немає 6. роки з 3 7. 2 години 8. Faces of Death кікнули за неактив (не був в онлайні пару місяців) 9. багато знайомих і українськомовний колектив 10. у жодному із списків не числюсь Скріншот інтерфейсу гри, а саме інтерфейс під час рейду; не встиг зроити скрін з новими аддонами
|
|
| |
Истерика | Дата: Середа, 07.09.2011, 20:25 | Сообщение # 237 |
 Вчусь писати
Статус: 
| - Истерика
- дестро демо пве
- 5800+ вроде адон вырублен за не надобностью
- 12к+ в демоне до 17к разгон.
- играю тем кем интересно твинков за орду порядка 5-7 и за аленей столько же где то
- почти с начала появление бк атлантис потом ровно
- когда интересно то много времени
- Антанта причины личные кому так интересно в приват
- посмотреть ваш стиль игры, может будет интересно у вас
- нет, крыс на дух не переношу
-
- папка адоны весит порядка 200мб так что на все случаи жизни адоны есть
p.s. неадекватов сразу засовую в игнор

Сообщение отредактировал SLiMylya - Середа, 07.09.2011, 20:30 |
|
| |
Lanseløt | Дата: Четвер, 08.09.2011, 01:26 | Сообщение # 238 |
 Гігант мислі
Статус: 
| Kolgosp, SLiMylya, привіт. Напишіть мені коли будете в онлайні або комусь із клас мастерів.
|
|
| |
Злойчел | Дата: П`ятниця, 09.09.2011, 11:22 | Сообщение # 239 |
 Вчусь писати
Статус: 
| можите принять в ги моего твинка.. ник Natysya пве 5400гс(фаер)пвп5400гс(аркан) мне его подарили так что не знаю в какой ги он состоял дбм и рейдколл есть с у/в Злойчел
|
|
| |
Ellesar | Дата: Субота, 10.09.2011, 19:08 | Сообщение # 240 |
 Вчусь писати
Статус: 
| 1. Ellesar. 2. Друид хил/офф спек сова. 3. ГС обоих спеков 5к, пвп сета нету. 4. ДПС примерно 2-3к, ХПС гжето 3-4к, может больше. 5. Мейн чар. 6. 5 лет. 7. 2-4, зависит от универа. 8. En Hor, был онлайн 3-5 человек 80 лвл, никуда не ходили. 9. Хочу ходить по рейдам. 10. Нет
|
|
| |