Повернення в гільдію Олега
|
|
|
|
Ордошам | Дата: Понеділок, 26.12.2011, 18:53 | Сообщение # 16 |
Задрот
Статус:
| на скіки я повню тиж ливнув з Гильдії...
|
|
| |
Jolar | Дата: Понеділок, 26.12.2011, 19:42 | Сообщение # 17 |
Імба
Статус:
| ех і я вирішив пофлудіть) Ситуація доволі складна так як є і позитивні моменти пов'язані з цією людиною так і негативні. Якщо не зважати на флуд, а на нього не так і важко не зважати, то загалом він достойний бути членом гільдії... як на мене є деякі мінуси в ньому, але людина не може всім імпонувати, всі не досконалі, в кожного свої таракани в голові.
|
|
| |
Истерика | Дата: Понеділок, 26.12.2011, 19:53 | Сообщение # 18 |
Вчусь писати
Статус:
| нормальный тип, флуд... не нравится жмите жалоба на спам и до лога не увидите... не крысит, может в чем то нубит но по крайней мере слушает(наверно) а не тупо ложит... хочет по пробывать все и сразу, в этом минус но и плюс, человек развивается и с перспективой, как мне кажется...
для примера познакомился с типом нуб нубом, сам его научил почти всему щас бегает 6к гс и не плохо раздает... а начиналось все с не знание даже какую ауру включить или печать... главное желание развиваться...
|
|
| |
Sashenka | Дата: Понеділок, 26.12.2011, 21:58 | Сообщение # 19 |
Задрот
Статус:
| Мені просто здається дивною ситуація з Олегом: як йому після такого холівару буде знаходитися в гільді?
Якщо все норм буде, я просто порадію за нього.
Кто трезвее,тот и сверху...
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Середа, 28.12.2011, 12:56 | Сообщение # 20 |
Гігант мислі
Статус:
| Всім привіт. На жаль багато людей таки не проголосувало. На даний момент голосування маємо такі результати: 1. Я за те що би він повернувся в гільдію. [ 14 ] [48.28%] 2. Я проти того що би він вернувся в гільдію. [ 11 ] [37.93%] 3. Мені все одно. [ 4 ] [13.79%]
Усього відповідей: 29 Більшіть людей із гільдії хто голосував мабуть не вникала в самий корінь сварки конеретних людей в гільдії, а голосувала із своїх об'єктивних міркувань що до даної людини.
Я як голова гільдії можу звичайно приймати такого роду рішення сам, тим паче, що вони по суті не є досить глобальними та вагомими. Але хотів глянути, що скаже більшість гільдії.
І ще одне на додаток до цієї теми хотілось би порадити декотрим членам гільдії: Народ, ми всі єдиний дружній колектив. Можливо в когось є і якісь не приязні один до одного, але це не означає, що тій чи іншій людині не місце в гільдії.
|
|
| |
Veni | Дата: Четвер, 29.12.2011, 01:01 | Сообщение # 21 |
Вчусь писати
Статус:
| Quote (Седан) Мені всеодно. Ой Серега) Так бесился когда он во время боя с Латанелью с зеркалом побежал ресать ддшника)
|
|
| |
Sashenka | Дата: Четвер, 29.12.2011, 07:09 | Сообщение # 22 |
Задрот
Статус:
| рахунок 14:12
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Четвер, 29.12.2011, 12:07 | Сообщение # 23 |
Гігант мислі
Статус:
| Прийняв назад. Тема закрита.
|
|
| |
олегблек | Дата: Четвер, 29.12.2011, 12:07 | Сообщение # 24 |
Нуб
Статус:
| Liser, Не ты один такой, мну кикнули за покидания групы в Кузня душ не то что бы я ливнул с рейда а обычного героика Жесть Власть в ги находиться я так думаю не у тех людей и они чинят самоправие. Ведь в ги брал миня Ланселот правил и статутов не нарушал а сомной обошлись просто по свински ето тока моя точка зрения можете высказать свою чем я уж вам так надокучал...
|
|
| |
Redefined | Дата: Четвер, 29.12.2011, 12:07 | Сообщение # 25 |
Краб
Статус:
| Quote (олегблек) мну кикнули за покидания групы в Кузня душ Неповаа до согільдіqців. Зібрали паті, щоб допомогти одітись твінкам, а ти, лінканув Рекаунт, намекнув нам, яке ми дно, - і лівнув. Норм чьо.
І раз ти так вчипевсь за статут, то думаю тебе кікнули згідно цього пункту: Quote 9.4.1. Флуд та аморальне відношення до інших гравців.
Сообщение отредактировал Redefined - Субота, 24.12.2011, 13:30 |
|
| |
Jolar | Дата: Четвер, 29.12.2011, 12:07 | Сообщение # 26 |
Імба
Статус:
| олегблек, хто тебе кікнув з гі?
|
|
| |
Sashenka | Дата: Четвер, 29.12.2011, 12:08 | Сообщение # 27 |
Задрот
Статус:
| олегблек, за що за що, а от за флуд я б тебе кікнув точно, якби мене не випередили.
я граю більше ніж 3 роки у вов, і за цей час ти перший, хто через півгодини перебування в одній гі зі мною, попав в ігнор
в тебе нереальна словесна діарея, ту умудряєшся задовбувати своїм флудом, навіть коли тобі ніхто не відповідає
так шо роби висновки
|
|
| |
Milena | Дата: Четвер, 29.12.2011, 12:08 | Сообщение # 28 |
Флудер
Статус:
| Леша, кикнул Орд. Quote (Redefined) І раз ти так вчипевсь за статут, то думаю тебе кікнули згідно цього пункту: Quote 9.4.1. Флуд та аморальне відношення до інших гравців. 1. Флуд Олега, который я видела в гильд чате, был абсолютно безобидным. Если за такой кикать, то уж сразу большую часть гильдии =) 2. Аморальное отношение - это оскорбление, унижение согильдийцев. Лично я такого за Олегом никогда не замечала. Наоборот, человек всегда старался помочь другим, чем может. + насколько мне известно, перед тем, как пойти в ргер, он предупредил, что у него мало времени. На мой взгляд, иногда люди, наделенные властью в гильдии, ставят свое личное отношение выше всего. Если человек вам не нравится, раздражает его флуд, то существует игнор. А так получается: я выше рангом - я прав. Ты меня раздражаешь - я тебя кикну.
|
|
| |
Jolar | Дата: Четвер, 29.12.2011, 12:08 | Сообщение # 29 |
Імба
Статус:
| Ладно появиться Андрей будем чтото думать...
|
|
| |
Ордошам | Дата: Четвер, 29.12.2011, 12:08 | Сообщение # 30 |
Задрот
Статус:
| Quote (Milena) 1. Флуд Олега, который я видела в гильд чате, был абсолютно безобидным. Если за такой кикать, то уж сразу большую часть гильдии =) 2. Аморальное отношение - это оскорбление, унижение согильдийцев. Лично я такого за Олегом никогда не замечала. Наоборот, человек всегда старался помочь другим, чем может. + насколько мне известно, перед тем, как пойти в ргер, он предупредил, что у него мало времени. На мой взгляд, иногда люди, наделенные властью в гильдии, ставят свое личное отношение выше всего. Если человек вам не нравится, раздражает его флуд, то существует игнор. А так получается: я выше рангом - я прав. Ты меня раздражаешь - я тебя кикну. ну поперше таких аналогів як Олег в нас в ги нету! итересно откуда така инфа шо вин попереджав?? дотогож є свідки яки були з нами в пати... виче один їз них сказав свою думку Quote (Redefined) Неповаа до согільдіqців. Зібрали паті, щоб допомогти одітись твінкам, а ти, лінканув Рекаунт, намекнув нам, яке ми дно, - і лівнув. Норм чьо.
|
|
| |