▲Warrot
|
|
Jrakul | Дата: Неділя, 19.08.2012, 19:08 | Сообщение # 1 |
Вчусь писати
Статус:
| Нік чара, яким бажаєш вступити в гільдію The West Spirit; Warrot Ігровий клас чара, мейн спек та офф спек (якщо він є в наявності); Чернокнижник, колдовство Gear Score (GS) персонажа ПвЕ / ПвП; 14/0 Скільки вам років (ваш особистий вік); 32 Ваш ДПС/ХПС в рейді; 0 Чи являється даний персонаж для вас основним (мейном). Варіанти відповіді: мейн / альт; Мейн Вкажіть всіх своїх чарів (альтів); Первый и единственный Стаж гри; BK - около года. ЛК-0 Скільки годин Ви витрачаєте в день на ВоВ; 0-6 Зависит от графика и вдохновения Гільдія в якій перебував раніше (якщо вона була). Причина, яка змусила Вас піти із попередньої гільдії; нет Чому ви хочете приєднатись саме до нашої гільдії ? Основна причина; Говорят у Вас мне понравится Чи перебуваєте ви в списку Нон-грата, та занесені в аддон Стоп Лут ? Нет Чи є у вас мікрофон та можливість користуватись ним? Із якої години по яку?; Есть.. В любое время Скріншот інтерфейсу гри, а саме інтерфейс під час рейду; Скріншот присутності аддону Deadly Boss Mods (DBM) у вашому інтерфейсі; Пока он мне не нужен :)
|
|
| |
Райзер | Дата: Неділя, 19.08.2012, 20:34 | Сообщение # 2 |
Вчусь писати
Статус:
| Круто, в основной элитный состав попадешь!=)
|
|
| |
Jrakul | Дата: Неділя, 19.08.2012, 20:40 | Сообщение # 3 |
Вчусь писати
Статус:
| Ну дак я еще мАаленькЫй 16 лвл
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Понеділок, 20.08.2012, 01:25 | Сообщение # 4 |
Гігант мислі
Статус:
| Ця людина буде нам допомагати із офомленням сайту гільдії, що дасть змогу втілити те, що давно вже хотілось зробити, але на жаль малі можливості в плані реалізації можливостей даного роду обмежували мене в цьому. Тому ставлю +.
|
|
| |
Voland | Дата: Понеділок, 20.08.2012, 04:44 | Сообщение # 5 |
Вчусь писати
Статус:
| + за лвл, можна з нуля навчіти грати + за 1 чара (в мене тож 1,дру не рахуеться ) + за допомогу на форумі = Я ЗА ))
|
|
| |
Седан | Дата: Понеділок, 20.08.2012, 07:06 | Сообщение # 6 |
Філософ
Статус:
| Не проти.
|
|
| |
Sciper | Дата: Понеділок, 20.08.2012, 19:21 | Сообщение # 7 |
Задрот