▼Auditore
|
|
VictriX | Дата: Неділя, 15.04.2012, 12:37 | Сообщение # 1 |
Вчусь писати
Статус:
| 1. Ник чара - Auditore 2. Разбойник, мути 3. ГС - 6051 4. Мій вік - 16 років 5. Все залежить від настою) коли він поганий, то 13-16к дпс, коли добрий, то 16-20к дпс. 6. мейн чар 7. Actfeels і Ruble 8. Стаж гри - 2 года 9. В день близько 2-3 годин 10. Пербував раніше в гільдії Death Wings. Причина, яка змусила мене покинути гільдію - вона от-от розпадеться. 11. Причина, по якій я хочу до вас приєднатися - красива назва, і добрий народ) 12. Ні, не перебуваю. Питання зайве, тому що Стоп-Лут уже не підтримується 13. Мікрофон у мене є, можу користуватися в будь який час 14. Саме зараз скріншот із рейду предоставить не можу, клієнт недавно перестановив. 15. Скріншот ДБМ - ДБМ 16. Скріншот РК - РК
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Неділя, 15.04.2012, 13:21 | Сообщение # 2 |
Гігант мислі
Статус:
| Quote (VictriX) Питання зайве, тому що Стоп-Лут уже не підтримується
Ти помиляєшся Стоп-Лут підтримується і надалі. Обновленням списку займається Лихачь. Із за малої кількості порушників в даній темі обновлення аддону відбувається раз в пару місяців.
Quote В день близько 2-3 годин
Це мало для ПвЕ гільдії
П.С. За тобою є деякі гріхи - це мінус. Звичайно все це можна списати на твій вік, але це не дає тобі виправдання. Я проти.
|
|
| |
Tess | Дата: Неділя, 15.04.2012, 13:42 | Сообщение # 3 |
Задрот
Статус:
| я проти ....
|
|
| |
VictriX | Дата: Неділя, 15.04.2012, 20:42 | Сообщение # 4 |
Вчусь писати
Статус:
| Гріхи можу всі розкласти по поличкам: Quote (Silva) я Нигга Deyman shower Crashdan Auditore Рогаань по 1 месяцу бана
Bratherdendi - неделя за мат в лфг це стара і хвора тема для багатьох гравців сервера, анус в лфг (невеликий мінус) Quote (Fredd) дру Auditore, використовує кольорові шрифти в лфг. це було, коли я ще качав свого першого персонажа (дру), тоді я ще не знав всіх правил. (невеликий мінус) це самий великий мій мінус, конфлікт з Блад Легіоном в Логові крила тьми (сердечно каюсь за це) (великий мінус)
Маленькі мінуси є у 60-70% всіх гравців сервера, залишається тільки конфлікт з бладами, за який я уже не раз картав себе. Ну все ж вирішувати вам, я тут безсилий... П.С. 2-3 години в день, це звичайні будні дні, а коли в гільдії запланований гільд-рейд, то звісно мій час збільшується в три, а то і в чотири рази.
|
|
| |
Ордошам | Дата: Вівторок, 17.04.2012, 18:25 | Сообщение # 5 |
Задрот
Статус:
| я непроти поскильки ми незнаэм як людина буде себе вести в рейдах... А кикнути завжди можна
|
|
| |
Седан | Дата: Середа, 18.04.2012, 12:24 | Сообщение # 6 |
Філософ
Статус:
| Я проти. Обгрунтовую: Тому, що людей хватає і так в гільдії. А брати на перспективу, як бачимо із нашого досвіду, ні до чого хорошого не приносить. Люди не попадають в рейди, лівають через через дитячі проблеми із розподілом луту, перед цим подаючі заявку на форумі і знаючі всі переваги та недоліки ДКП-системи. Тим більше, кількість - це не завжди якість. 16 років - це треба в м"яча бігати грати та в "козакі-разбойнікі", а не 2-3 години у ВоВ, бо мама заганяє спати.
|
|
| |
Lanseløt | Дата: Середа, 18.04.2012, 18:39 | Сообщение # 7 |
Гігант мислі
Статус:
| Своїх багато, а тут ще і вагони, які мають погано славу в ЛФГ і не тільки. Думаю якщо брати людей, то хоча би адекватних.
У вступі в гільдію відмовлено
|
|
| |