Дата: П`ятниця, 09.12.2011, 14:19 | Сообщение # 106
Флудер
Статус:
Андрій, вітаю тебе з днем народження!!!
Бажаю,щоб сонце тебе зігрівало, Люди - усмішку тобі дарували, Природа здоров'я тобі піднесла, А ластівка щастя мішок принесла! А ще романтики, дружби, кохання! Прийми же від мене усі ці вітання!
Дата: П`ятниця, 09.12.2011, 16:03 | Сообщение # 107
Імба
Статус:
Вітаю з Днем Народження! Бажаю тобі міцних снів, насичених днів і ночей, Бажаю сіяти як зорі вночі, Бажаю завжди бути на висоті, Бажаю бути пяним від кохання. Ну і звичайно, цінувати життя Й здійснювати свої бажання!
Олена українською написала привітання, аж не віриться =)
Дата: П`ятниця, 30.12.2011, 15:55 | Сообщение # 112
Задрот
Статус:
Летять роки, як лебеді у вирі, Життя іде, його не зупинить. Прийми вітання наші щирі, Ще до ста років зичимо прожить. Хай будуть поруч віра і надія, Як два крила, що впасти не дадуть. І сам Господь по милості наділить Ще довгих літ, щасливу світлу путь.
Цей день має чарівне походження, Бо сьогодні твоє день народження, Бажаю,щоб Сонце тебе зігрівало, Люди - усмішку тобі дарували, Природа здоров'я тобі піднесла, А ластівка щастя мішок принесла! А ще романтики дружби, кохання! Прийми же від мене усі ці вітання! Я знаю цей день чарівний, не звичайний, Тож нині здійсняться всі побажання!!!
Желаю в этот день лучистый Быть эталоном красоты, От счастья радостно искриться, Балдеть от сбывшейся мечты, Почувствовать себя Принцессой, Но на горошине не спать, Чтобы не дать возможность Принцу Еще кого-то выбирать!
Дата: Понеділок, 16.01.2012, 10:53 | Сообщение # 118
Задрот
Статус:
Вітаю Олено Нині в класної людини найкрутіші іменини, Будуть в тебе подарунки, привітання й поцілунки! Я приєднююсь до всього, хай в житті все буде кльово, Хай здоров'я не підводить грошенята хай приходять!